XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Så paketerar en BMX cykel


Leverans något så stort som en BMX cykel kan orsaka någon att oroa sig för sin säkerhet när det transporteras. En av de bästa förebyggande åtgärder du kan vidta när sjöfarten en BMX cykel är att paketera det på rätt sätt. Förpackning en BMX cykel korrekt kommer att förhindra strukturell och lackskador på cykeln.

Instruktioner

1 Få en kartong cykel box från din lokala cykelaffär. Andra kartonger som inte är avsedda för sjöfarten BMX cyklar kommer inte att hålla din cykel så säker. Få en cykel box från din lokala butik för att göra den totala förpackningsprocessen säkrare för din BMX cykel.

2 Tejpa botten av lådan. Använd förpackningstejp för att tejpa botten av lådan så att den kan stödja vikten av din cykel. En av de värsta saker som kan hända med din cykel under dess transport är det att falla ur lådan.

3 Ta pedalerna. Med hjälp av en 15mm fast nyckel, ta bort pedalerna från din BMX cykel. På de flesta cyklar vänster pedal omvänt gängade, så kom ihåg att lossa att pedalen medurs och höger pedal i en moturs riktning. Placera pedalerna i en stor plastpåse så att du inte förlorar dem.

4 Ta bort framhjulet. Använd 15mm skiftnyckel för att ta bort framhjulet på din BMX cykel. Ta skruvar och muttrar från framhjulet och placera dem i stor plastpåse så att du inte förlorar dem.

5 Demontera sätet. Använd en 5 eller 6 mm insexnyckel för att ta bort sätet från din BMX cykel. Ta bort bultarna långsamt så att du inte tömma dem. När du har bultarna ut, placera dem i stor plastpåse och ta säte från din BMX cykel.

6 Ta bort styret. Använd en insexnyckel för att ta bort styret från din BMX cykel. Storleken på insexnyckel kan variera från cykel till cykel.

7 Tejp kartong runt den exponerade färg. Tejp skrot kartongbitar på delar av din cykel som har måla du inte vill skada. Tejpa dessa delar kommer att hindra dem från att gnugga färgen från andra delar när de Clank ihop under transport.

8 Knyt framhjulet vid sidan av cykelramen. Placera framhjulet mot sidan av cykelramen så att den sitter runt där pedalerna sitter. Sedan, med hjälp av två buntband, knyta hjulet till från din BMX cykel.

9 Knyt resten av delarna på cykeln så att det blir en enhet och placera den i lådan. Med hjälp av din diskretion, buntband andra delar av cykeln som du har tagit bort på cykeln så att hela enheten är så kompakt som möjligt. Sedan placera cykeln inuti lådan och tejpa fast locket.