XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Du kan använda antingen konstgjorda beten eller levande, naturligt bete för att bete rösterna. De bästa bete gjutning rullar har en roterande spole, en nivå vind mekanism och en dra. Billigare modeller kan sakna några av dessa funktioner, men de är fortfarande effektiva. Stavar som används för bete gjutning har en utlösande faktor för pekfingret.

Instruktioner

1 Rigg stången med linje och lägga till ditt val av bete på kroken. Du kan öva först med en praxis plugg.

2 Vrid gjutna vredet medurs för att dra åt den. Placera sedan tummen mot spolen och använda din fria händer att trycka ner den fria spolen och vrid gjutna kontroll moturs för att lossa den. Låt den lossna tills drag faller långsamt när du låter tummen bort från spolen. Ju tätare spolen är inställd, desto kortare din rösterna kommer att bli.

3 Stå med höger fot något framför höger axel och höger axel i linje med målet att kasta. Ta tag i staven ordentligt, men inte för hårt. Rada upp stången med spetsen pekande precis ovanför platsen du vill träffa.

4 Gjutna i en kontinuerlig rörelse. Höj stången till ett vertikalt läge, starta den framåt och knäppa din handled mot din valda plats ovanför målet. När stången är halvvägs mellan det vertikala läget och stoppläge, lyfter tummen från spolen, så att den försiktigt vila på spolen.

5 Sluta din armrörelse mer försiktigt med naturligt bete. Trycka tummen mot spolen strax innan lockbetet träffar vattnet för att stoppa spolen rotation. Släpp fri spole med ett halvt varv på handtaget.