XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Game Bird Information


Vilt är vilda och traditionellt jagas för mänsklig konsumtion. De vanligaste fågelvilt i Nordamerika inkluderar fasan, vaktel, ripa, vilda kalkon och änder som kallas gräsänder. Jaktvilt är en populär sport men regleras av US Fish and Wildlife Service samt statliga myndigheter för att bevara arten. Vilt har särskilda jaktsäsonger som definieras av arter och får endast jagas med rätt tillstånd och i vissa områden.

Ring Necked Pheasant

Den fasan är en mark födosök hönsfågel som föredrar gräsmarker, våtmarker och skogs gränser. Den har en grönaktig huvud, röd runt ögonen och en vit ring på halsen. Det var ursprungligen från Asien men har etablerat sig i USA och Kanada, särskilt under de Midwest prärien och skogsmark i norra och västra. Under parning säsong, fasan män vaktar en liten harem av honor. De är i stort sett vegetarianer, men de kommer också att äta insekter. De bygger sina bon på marken, där de lägger olivbruna ägg. Kycklingar föds med ögonen öppna och kan försörja sig själva.

Den skalade Quail

Game Bird Information

Vaktel ägg spräcklig.

Den skalade vaktel är gemensam för norra Mexiko och sydvästra USA, särskilt Texas och New Mexico. Den lever i torra buskvegetation och ökengräsmarker och livnär sig på frön, blad och insekter. När ungarna föds, de som omfattas av ner och kunna följa deras mödrar. Den skalade vaktel har en vit fluffig krön och är ofta hänvisas till som en "cotton-top" vaktel. Liksom andra vaktlar, lägger det spräckliga ägg i ett bo på marken. Det tar sällan flyg och kommer att försöka springa ifrån rovdjur.

Den strålstjärtshöna

Game Bird Information

The Sage Grouse föredrar vall.

Den strålstjärtshöna bebor bergsgräsmarker där salvia pensel är närvarande under hela Klippiga bergen och Upper Northwest slätter. Under uppvaktning, hanarna sätta på parning dans display för kvinnor i områden som kallas "Leks." Endast ett litet antal män plockas för parning, och hanarna inte delta i att höja kycklingar. Den strålstjärtshöna är en mark forager som föredrar växter, inklusive blommor, knoppar och fallfrukt, men det kommer att äta insekter. Det anses vara en "nästan hotade" arter.

Wild Turkey

Game Bird Information

Svansen fläkt och färgstark hals gör den manliga vilda kalkon igenkännbar.

Kanske den mest kända av alla nordamerikanska spel höns, var den vilda kalkon först till Europa runt 1500 AD domestice. Det är en grund forager och mark Nester med en rad som sträcker sig över hela USA och Mexiko i områden med öppen skog. Även de högsta koncentrationerna är öster om Oklahoma och Texas, kan vilda kalkoner hittas i begränsade intervall i västvärlden, inklusive Kalifornien. Män är ensam och kycklingar flock med honor i grupper om upp till 30 under större delen av året och upp till 200 på vintern. Vilda kalkoner äter mestadels vegetabiliska ämnen, liksom insekter och även salamandrar.

Gräsand

Game Bird Information

Gräsand tillbringar mycket av sin tid i dammar.

Gräsänder är lätt att känna igen, särskilt den manliga, som har en regnbågsskimrande grön plumage på huvudet och halsen, en vit ring runt basen av halsen, och lila-blå fjädrar nedanför vingarna. Gräsand finns i hela Nordamerika och Eurasien. Många kommer vintern i varmare klimat, såsom den amerikanska Gulfstaterna och häckar i vintern i Kanada och norra USA De tillbringar mycket av sin tid åt att söka fisk i dammar, som är deras favorit livsmiljö.

Canada Goose

Game Bird Information

En mor kanadagås sitter på sitt bo.

En av de största fjädervilt, kanadagås har faktiskt ett område som sträcker sig hela vägen ner till Mexiko, där det kan vintern. De kan ta upp permanent uppehållstillstånd i den norra delen av USA, men Kanada gäss är mest känd för sina flyttvanor, flygande hundratals miles med förändringen av säsonger på våren och hösten. De föredrar våtmarker och tenderar att lägga två ägg på en grund boet, som mamman kommer linje med ner och manliga vakter. De parar sig för livet, och män deltar i uppfödning av barn, vaktar boet medan honan ruvar äggen.

Jakt och bevarande

US Fish and Wildlife Service, tillsammans med statliga tjänster, reglerar jakt på fjädervilt till säsongsbetonad verksamhet och ålägger väska gränser. Det har förklarat vissa områden av federala och statens mark att vara jakt härbärgen. När jakt flyttfåglar som anka och gås, jägare behöver både en jaktlicens tillstånd och en federal flyttande fågeljakt och beskyddstämpeln. De behöver också en Harvest Information programnummer.