XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Återvinn Tungsten


Volfram är en metall som finns i vissa vardagliga objekt som du kanske inte har tänkt. Volfram kan hittas i glödlampor, golfklubbor, smycken och även bildelar. Volfram är en solid, tungmetall som kan återvinnas eller slås in skrot vid lokala återvinningscentraler. Det kan smältas ner och användas för andra ändamål, vilket gör den till den perfekta kandidaten för återvinning eller stänger för den pågående avfallsmängder.

Instruktioner

1 Samla ihop några smycken eller metallföremål som du tror innehåller volfram. Vissa bröllop band och ringar görs med volfram.

2 Kontakta en lokal juvelerare om du är i besittning av volfram smycken. Du kanske kan handla med eller byta upp för en annan bit av smycken på din lokala smycken butik, och kan faktiskt kunna sälja den för mer än priset på skrot på en lokal återvinnings plats.

3 Ring din lokala återvinningsstationer och skrot-metall köpare. De kommer att kunna berätta den nuvarande takten av volfram skrot och kanske kan citera dig via telefon om det ungefärliga värdet av din volfram återvinnings.

4 Besök skrot plats och ta med volfram skrot. De kommer att kunna avgöra värdet och värdet på din volfram skrot, och kanske kan köpa den från dig. De kommer sedan i sin tur, återvinna volfram genom att smälta ner det för att skapa en mer ren form för återanvändning.