XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemDen genomsnittliga amerikanska hushållet producerar 42 ton koldioxid per år, enligt University of California i Berkeley. Vissa områden använder mer och andra områden använda mindre. Koldioxid är en av de viktigaste växthusgaserna som bidrar till den globala uppvärmningen. Att upptäcka din klimatpåverkan, eller mängden koldioxid du producerar, kan hjälpa dig att avgöra de bästa sätten att minska mängden du producerar i ett försök att hjälpa till att skydda miljön. Många av de åtgärder som hjälper dig att minska din klimatpåverkan också spara pengar. Online tester kan hjälpa dig att räkna ut din årliga koldioxidavtryck.

Instruktioner

1 Samla dina månatliga räkningar och räkna ut din genomsnittliga månatliga och årliga användningen av verktyg, inklusive el, naturgas, eldningsolja, propan och vatten och avlopp. Både dollar belopp som spenderas och mängden energi som förbrukas används i tester.

2. Bestäm den genomsnittliga vecko körsträcka för dina fordon och hur många miles du kör på årsbasis. Multiplicera din vecka i genomsnitt med 52 för att komma till på årsbasis.

3 Spela in miles du reser med kollektivtrafik och antalet luft miles din familj har ackumulerats under det senaste året.

4 Undersök dina vecko- och månads livsmedel räkningar och andra utgifter. Bestäm hur mycket du spenderar på varor och tjänster, liksom för måltider ut, kläder, mobiltelefoner, frisyrer och liknande. Specificera hur mycket du spenderar i livsmedelskategorier såsom kött, mejeriprodukter, grönsaker, spannmål och snacks-alla dessa har en klimatpåverkan kostnad. Köttprodukter har en mycket högre koldioxidutsläpp än grönsaker och förpackade snacks har en högre fotavtryck än hela den lokala frukt.

5 Besök en webbplats som innehåller en koldioxidavtryck test. Christian Science Monitor rekommenderar sådana webbplatser som upprätthålls av University of California i Berkeley, jorden Lab och Carbon Footprint. Besvara frågorna fullständigt och ärligt.

6 utvärdera resultaten för att avgöra hur mycket av din klimatpåverkan är skapad av bostäder, transporter, varor och tjänster och energi. Identifiera områden där du kan göra ändringar.

7 Läs tips avsnitt av dessa platser för att hitta praktiska sätt att minska ditt fotavtryck i dessa områden. Det handlar inte om att göra drastiska förändringar. Många gånger en hel del små, knappt märkbara förändringar kan göra en betydande total skillnad.