XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lista över tillförsel för jakt


En jakt anses framgångsrik inte bara av några positiva resultat som spel säckar, men också av den lätthet och komfort av jakten. Beredskap innebär ibland skillnaden mellan en trevlig upplevelse och en usel en. Det är en bra idé att vara väl förberedd för en jakt. En förteckning över leveranser före jakten vettigt.

Första hjälpen

För att göra en bra lista över jakt leveranser, måste hänsyn göras beträffande säkerhet. Högst upp på listan bör vara första hjälpen leveranser. Den typ av första hjälpen objekt som du anser beror på din skicklighet och kompetens. Rena bandage, arm selar, luft-spjälor, plåster av olika storlekar, acetylsalicylsyra, Tylenol eller Motrin och någon sorts kylklamp skulle göra upp en grundläggande lista. Alla dessa kan köpas hos din lokala apotek.

Kläder

För att göra en bra lista över jakt leveranser, måste massor av tankar och omsorg läggas på väder och miljö där jakten äger rum. Kläder ska vara nära toppen av listan. På jakt bör du ha rena och torra kläder, eller har någon nära till hands. Du bör vara tillräckligt varmt i kalla klimat och kyla när temperaturen stiger. Även om du inte behöver ta en hel garderob, ersättnings kläder är en bra idé. Många människor förbise också vikten av kvalitet, rena strumpor.

Mat

Välja mat för din lista över förbrukningsartiklar kan vara lätt eller svårt, och många faktorer spelar in: kommer du eller kan du laga mat på en spis, mikrovågsugn, eller öppen eld? Om jakten sker på kort avstånd från civilisationen, eller är kortvarig, kommer listan att vara korta och enkla. kan anses vara färsk frukt och grönsaker, liksom bröd, färskt kött, lunch kött eller fågel. För längre jakter, eller de sätt i vildmarken, konserverade gryta eller kvalitet soppor är en bra start, liksom kex, några kryddor och konserverade kött. Trail mix, ryckig, munkar, kakor och hårda karameller spetsa denna lista.

Vatten

Dricka färskvatten är ett måste. Många dåliga saker kan hända dig om du blir uttorkad. Många människor vet inte att koffein är ett diuretikum, så att svälja ner koppar kaffe eller läsk-pop inte räknas. Vitaminberikad vatten eller sportdryck är ett bättre val, men ren enkel, är den bästa färsk, rent vatten. Om vatten inte är tillgängligt där du jagar, kan du få lite vatten på flaska med dig, men ett billigare alternativ är att fylla tomma plastkannor hemma med kranvatten och placera dem i dina leveranser.