XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur fungerar ett rep Lure fånga fisk?


Sportfiskare använder ett rep drag i stället för normala beten eller bete för att fånga vissa typer av fisk. Ett rep drag är ovanlig eftersom den inte har krok för att fastna fisken. En sportfiskare binder ett rep drag direkt till fiskelina och en fisk slår repet. Om du är intresserad av att använda ett rep drag, att förstå hur det fungerar och de bästa situationer där att distribuera det kommer att öka din chans att fånga dina riktade fisk.

Beskrivning

Ett rep lure är väsentligen vikt som har ett antal nylon hårstrån som skjuter ut från det, som en tofs. Även om du kan köpa ett rep drag, kan du också välja att göra en själv. Rep beten är gjord av nylon fiber och fiskare dem att fånga lång näsa gar.

Fungera

En fiskare knyter repet locka till linjen med en halvslag och sedan kastar linjen i vattnet. Fiskaren hämtar långsamt linjen, stoppa då och då för att låta lockbete för att stiga till ytan innan du drar den igen. Detta drar in lång näsa gar, som biter betet och börjar piska huvudet från sida till sida. Denna rörelse trasslar fiskens tänder i Lure nylonfibrer, vilket gör det svårt för gar för att frigöra lockbete.

Varför det fungerar

En lång näsa gar har en lång, smal lagförslag som är dubbelt så lång huvudet. Mycket smala, vassa tänder linje dess övre och nedre käkar. En gar slår sitt byte genom att bita ner på det och sedan simma med bytet mellan sina käkar innan du försöker att äta det. När lockas av ett rep drag, biter en gar det aggressivt, vilket trassel tänderna i nylonsträngar.

varningar

Ett rep drag är mest effektiva vid fiske efter långa näsa gar eftersom det har en särskilt smal nos. Även om du kan även använda rep beten för prickig gar eller kortnosad bengädda, dessa fiskar har bredare trynen och är mindre benägna att trassla in sig i Lure s fibrer.