XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Acne ansiktsmask är ett effektivt sätt att ta hand om akne benägen hud och hud med akne. Det bör användas på veckobasis för bästa resultat. Eftersom denna acne ansiktsmask är naturligt, kommer det inte att skada huden och är speciellt lämplig för akne hudtyper. Denna artikel talar om hur man gör aloe vera mask.

Instruktioner

1 Aloe vera är en växt från norra Afrika som har använts i stor utsträckning i nuvarande medicin, hudvård och drycker. Denna anläggning bidrar till att minska inflammation i samband med måttlig till svår akne. Denna artikel talar om hur man gör en mask med hjälp av Aloe Vera blad och honung.

2 Köp en färsk aloe vera blad från marknaden. Ordentligt rengöra det med massor av kranvatten för att tvätta bort all smuts, skräp och gödningsmedel på den. Skär den i små bitar som är ungefär lika stor som en fjärdedel. Placera alla bitar i en kastrull med 500 ml (1/2 av en liter) vatten. Hålla blandningen på en låg koka i 15 minuter.

3 Använd ett filter för att bli av med all aloe vera blad från den resulterande blandningen. De bladbitar ska kasseras. Tillsätt honung till aloe vera vatten. Inte lägga alltför mycket, bör 4 msk vara tillräckligt. Rör om ordentligt så att honung upplöses i hett aloe vera vatten. Låt den svalna i rumstemperatur.

4 När aloe vera / honung blandning är tillräckligt kall för att gälla för ansiktet, använda en glass pinne att tillämpa det jämnt i ansiktet. Lämna det på i minst 5 minuter men inte mer än 15 minuter. Tvätta bort det helt med en bra rengöringsmedel för att se till att inga rester kvar på ansiktet. Detta är ett mycket viktigt steg eftersom några rester i ansiktet kan irritera huden och orsaka utslag eller en utbrytning.