XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Texas EMS Protocols


Texas har lagt fram en standard för EMS-leverantörer som en redogörelse för statens övergripande policies. Individuella län kan lägga fram oberoende politik beträffande standard EMS-protokoll, men dessa kan inte strida mot statens omfattande mandat. Eftersom Texas är en stor stat med många landsbygdsområden, är det viktigt att enskilda kommuner att bestämma några av åtgärderna i samband med begränsningar av lokala resurser.

EMS Pharmaceutical Lagring

EMS Pharmaceutical Förvaring och underhåll ordningen kräver att alla ambulanser och på akutmottagningar för att uppfylla alla utsända kraven i läkemedel som administreras. Dessa regler är upplagd av läkemedelstillverkaren och kan innehålla saker som den temperatur vid vilken ett läkemedel måste lagras och om den kan utsättas för ljus. Dessutom måste läkemedlen kontrolleras dagligen för att sålla ut de läkemedel som har löpt ut. Kvalitetsstyrningen av anläggningen bör ha en policy för att uppfylla kontroll av faktorer på alla droger lagras drog efterlevnad.

badge ordningen

Det är en del av EMS förfarande för att tydligt visa ett identifikationsmärke. Det här märket bör innehålla namnet på leverantören, deras certifiering, sin licens nivå, och det namn - det vill säga det företag som den anställde är ansluten. Detta förfarande har införts för att skydda patienter genom att låta dem veta vilken typ av leverantör de har att göra med hela tiden. Detta bidrar också till att rapportera något brott; Det ger därför en känsla av trygghet för patienten.

Tillhandahålla Patientinformation

Det krävs att alla EMS tjänsteleverantörer lämnar köra ark till den mottagande anläggningen. Detta inkluderar all relevant information patientvård så snart patienten levereras till anläggningen. Detta förfarande infördes för att se till att relevant patientinformation lämnades inte ut. Som en läkare ger en rapport är det möjligt för vissa detaljer att slinka igenom sprickor; genom att tillhandahålla ett skriftligt dokument, har EMS-leverantören möjlighet att ge mer i detalj.

perifera områden

Förfarandet för avlägsna områden i Texas dikterar yjay närmast EMS-leverantör svara även om leverantören är från av staten. Denna policy infördes i syfte att säkerställa den snabbaste svarstiden för att ge bättre service till patienten. Svars tar patienten till närmaste anläggningen, vara så här i delstaten Texas eller utanför staten.

AED ordningen

År 2002, Texas ändrat förfarandet för att utnyttja en automatiserad extern defibrillator, den chockerande anordning som används för att starta en människas hjärta. Så länge som en leverantör har fått utbildning, hon får använda AED även utan ledning av en läkare. Tidigare läkare behövs en direkt order från en läkare för att chocka en patient under transporten.