XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bränner fett samtidigt Styrketräning


När de flesta människor vikt lyft, de tar en kort paus under sina uppsättningar. Dessutom har många tyngdlyftare väljer att göra bara en övning åt gången. Genom att implementera en kombination av rutiner samtidigt och inte ta vila under set, kommer du att hålla din puls upp och hålla på att bränna fett hela din rutin. Fortsätt att läsa den här artikeln för att hjälpa dig att förstå hur man gör detta hemma, ditt gym eller någon annanstans.

Instruktioner

1 Starta din träning rutin med en kardiovaskulär träning som löpning eller cykling. Detta kommer att hjälpa dig att få din kropp hjärtfrekvens upp innan du startar din styrketräning rutin.

2 Välj två styrketräning rutiner för att utföra i följd och se till att du plockar två övningar som arbetar på olika muskelgrupper för att inte orsaka trötthet i en muskel område. Till exempel, om du vill göra predikant lockar (en biceps träning), sedan den andra övning du väljer bör vara benen, triceps eller någon annan muskel annan än dina biceps.

3 Avsluta en uppsättning av styrketräning för en muskelgrupp och sedan omedelbart flytta till en annan del av dig styrketräning rutin som kommer att utöva en annan muskelgrupp.

4 Upprepa uppsättningarna mellan de båda muskelgrupper utan vila i mellan. Detta håller din puls upp.

5 Fortsätt detta mönster tills du har avslutat din träning rutin.

Tips

  • Poängen med att arbeta ut två muskelgrupper tillsammans och inte ta pauser under uppsättningarna är att hålla din puls upp. Om du håller din puls upp, kommer kroppen att bränna mer fett än om du tar pauser under varje uppsättning.
  • Slutföra din träning rutin på detta sätt är hårdare än en vanlig rutin där du vila mellan seten. På grund av detta, vara medvetna om trötthet och dricka mycket vatten.
  • Denna artikel ger råd om hur man bränner fett under styrketräning men garanterar inte några resultat viktminskning. Att ha en hälsosam kost är viktigare än en bra övning rutin i form av din hälsa och utseende.
  • Om du har några frågor om hur man bevarar en sund diet eller en bra övning rutin, kontakta en dietist, läkare eller någon annan professionell med kunskap för att svara på dina frågor om detta.