XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ab Chair är en träningsredskap som syftar till att stärka och tona abs ger användare som eftertraktade "sex-pack". Detta buken tränare liknar en stol, med användare tar en plats på det innan rörelserna för att börja toning deras midsection. Ab Stol kommer med motstånd band som gör det möjligt för användaren att justera dem om de vill arbeta sina magmuskler lite hårdare. Ab ordförande stöder endast vikt upp till 250 pounds.

Instruktioner

1 Placera Ab stol på en fast yta, företrädesvis en trä- eller stengolv. Heltäckningsmattor kan göra ordföranden vinglig och därmed mindre effektiv.

2 Sitt ner på Ab ordförande och placera fötterna på de två justerbara metall fotstöd. Ta tag i handtagen på båda sidor med händerna för att hjälpa dig att göra "crunch" rörelse. Alternativt kan du placera händerna över huvudet och ta tag i bandet på toppen av maskinen för stöd.

3 När du sitter bekvämt, börja röra överkroppen framåt och samtidigt flyttar nedre delen av kroppen mot överkroppen. Denna rörelse kallas "fällkniv." Det är en standard kritan rörelse tänkt att träna både nedre och övre magmusklerna. När du gör det, märker att både toppen och botten av maskinen rör sig med din kropp, stödja dig som du tona magen. Börja med cirka 25 reps, sedan öka när du känner dig mer bekväm med Ab ordförande.

4 Att arbeta dina obliques (musklerna på sidorna av din midsection), sitta ner på Ab ordförande som du gjorde i steg 2 och vrid överkroppen något till höger medan nedre delen av kroppen förblir i sitt ursprungliga läge. Som du gjorde i steg 3, flytta överkroppen framåt och nedre delen av kroppen mot överkroppen. Gör ca 25 reps växla sedan sidor.

Tips

  • Konsultera en läkare innan du börjar varje övning program.If du känner obehag i någon del av kroppen, sluta använda och kontakta en physician.If du fortfarande osäker på hur man använder Ab ordförande korrekt, en fitness expert.