XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Pilates har blivit så populär att fans av fitness vurm nu håller på att bygga sina egna hem Pilates studios eftersom Pilates utrustning är mer tillgänglig för allmänheten. Trappan FAT är en vanlig del av utrustningen som finns i varje Pilates studio och används för stretching, stärka och flexibilitet övningar. Använd dessa steg för att lära sig om Ladder Barrel och hur man köper en för ditt hem studio.

Instruktioner

1 Kolla på nätet Pilates utrustning återförsäljare, såsom balanserad kropp Pilates, för Ladder fat (se Resurser nedan). De kommer med en 10-års garanti och kostar ca $ 1000 före leverans.

2 Kontakta din lokala Pilates studio eller gym om att hitta en begagnad stege FAT. De kan känna av ett företag som säljer begagnade maskiner eller en individ som vill sälja deras.

3 Surf online sälja platser, som Craigslist eller Amazon. Tänk bara på att ställa en massa frågor eftersom du inte kommer att kunna se objektet personligen om det inte säljs i ditt område. Också överväga skillnaden i pris med frakt lades till.

4 Överväga att skicka en "post ville" annons i din lokaltidning. Någon kan ha en stege Barrel sitta hemma och bara har inte haft tid att bli av med det.

Tips

  • De flesta online och lagra återförsäljare erbjuder en garanti, så om du köper används fråga om det finns fortfarande en del av garantin kvar och se till att få det överförts.
  • Den genomsnittliga kostnaden för en ny stege FAT är ca $ 1000. Ha detta i åtanke när du jämför priser och titta på begagnade bitar.
  • När förhandlingar om ett pris på en begagnad stege FAT, ta hänsyn till skick och ålder pjäsen.
  • När du köper används, vare sig från en privat säljare eller begagnad utrustning butik, alltid se objektet personligen innan de accepterar att köpa den.