XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man skjuter en BB pistol


Att lära sig att skjuta en bb pistol är en grundläggande färdighet som många pojkar lär sig en ung ålder. Att lära sig att korrekt hantera, sikta och skjuta en bb pistol är en färdighet som kommer att leda till allmän gun säkerhetskunskaper när han är gammal nog att börja använda vanliga skjutvapen. Själva handlingen att skjuta en bb pistol är inte svårt att lära sig, och så länge som lämpliga säkerhetsåtgärder görs en del av skjut rutin, kan du börja uppleva en expert skytt i vardande. För dem som just har börjat, det gör ont lite extra instruktion aldrig. Här är en snabbguide för att lära dig hur man skjuter en bb pistol.

Instruktioner

Hur man skjuter en BB pistol

1 Hitta en bra plats för fotografering. Det finns ofta områden som är avsedda speciellt som skjutbanor, och om du skjuter en bb pistol eller en normal skjutvapen, dessa är alltid den idealiska platsen för att lära sig hur man skjuter. Alternativt någon lantligt läge där du kan skjuta luftgevär utan att vara orolig misstag slår något annat än ditt mål kommer att fungera bra.

2 Ställ in ditt mål. Helst ska du vill ha en fri yta att skjuta, som har en öppen yta stor nog att passa 35-40 fot mellan dig och ditt mål. Ställ dina mål upp i ena änden av en glänta, och ta upp läge cirka 40 meters avstånd, mittemot ditt mål. Om detta avstånd verkar långt, ska du inte tveka att gå framåt. När allt kommer omkring, är du bara lära sig att skjuta en bb pistol, och du kan alltid flytta längre bort från målet som du får erfarenhet.

3 Bestäm vilken skjutställning du vill använda när du skjuta din bb pistol. De tre standardlägen är benägna, stående och knästående. Stående ställning är, som namnet antyder, står helt upprätt, håller bb pistol för att ta målet. Knästående ställning är ganska lika, med den stora skillnaden är att du föll på knä på ett knä när du tar sikta. Den tredje positionen, liggande ställning, kräver skytten att ligga platt på magen som han tar sikta på målet. Bestäm vilken position du kommer att använda när du skjuter bb pistol, och ta den positionen.

4 Förbered din bb pistol för att eldas. Med säkerhet fortfarande låst på, bör du ladda en bb (eller pellets, om du föredrar) i kammaren. Om bbvapnet drivs av en CO2-patron, se till att din Co2 är korrekt laddad i bb pistol. Om bbvapnet drivs av en gammaldags pumpverkan, ge din bb pistol flera pumpar för att skapa lufttrycket inuti pistolen. Din bbvapnet nu förberedd och redo för dig att skjuta.

5 Använd sevärdheterna på bb pistol för att ta sikte på målet. Pärlan syn på den bortre änden av bb pistol är den primära sikte för att rada upp ditt skott. Denna pärla bör placeras så att det är både på målet och synliga genom den skårade platsen vid den bakre änden av cylindern. När siktet är uppradade på målet på detta sätt, är du redo att skjuta bb pistol.

6 Släpp försiktigt säkerheten på bb pistol och placera fingret något på avtryckaren. Håll ögonen på sevärdheter, och se till att hålla dem uppradade på målet, sedan försiktigt pressa avtryckaren. Det är verkligen allt som finns till den. Kontrollera riktigheten av ditt skott och sedan förbereda sig för att prova det igen.

Tips

  • Även om vad som helst, till och med en läsk kan, kan användas som ett mål; Det rekommenderas att du använder en pappers bullseye mål, monterad över framsidan av en metallåda som är byggd för att fånga bb.
  • tar aldrig sikta med din bb pistol, för att inte tala skjuta det, om någon står i ett område där de skulle kunna vandra i skottlinjen. Någon på området bör placeras bakom skytten, där de är säkra från att träffas av en bb.