XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kosttillskott att använda när man svettas på Bikram


När du gör Bikram Yoga, du tränar i ett rum värms upp till 105 grader Fahrenheit med 40 procent luftfuktighet. På grund av den höga värmen, kommer du svettas mycket och kommer att behöva stanna väl hydrerad. Kosttillskott och berikade vatten kan fylla vatten och mineraler som går förlorade under en Bikram klass, men de flesta kan hålla tillräckligt mycket vätska genom att helt enkelt dricksvatten, nutritionist Monica Reinagel berättar NPR.

Kosttillskott för Hydra

Natrium och kalium är viktiga mineraler som du förlorar under en ansträngande motion. Bikram Yoga officiella hemsida föreslår att dricka 64 till 80 uns mer än de rekommenderade 64 dagliga uns av vatten under hela dagen. Det föreslår också att ta en kombination salt och kaliumtillskott ungefär en halv timme innan klassen. Pillren finns i de flesta apotek i 300 milligram tabletter. Enligt Bikram, kan piller hjälpa dem särskilt som är nya till den heta yoga, vars kroppar fortfarande anpassa sig till värmen.

berikade drycker

Det finns ett svindlande antal sportdrycker och berikade drycker på marknaden, marknadsförs som det perfekta sättet att fylla elektrolyter förloras under tung träning som Bikram Yoga. Om du föredrar en drink som har dessa i dem, gå vidare och unna, men kom ihåg att de är ofta högt i kalorier. Kokos vatten är naturlig dryck som rymmer en kalium och natrium stansen, och den har fördelen av att vara låg i kalorier. Medan varken dryck är nödvändigt, enligt Reinagel, de är båda elektrolyt boosters som kan ha placeboeffekten av föryngra dig efter den långa svett en Bikram klass.

Bikram egna produkter

Under 2012 Bikram Choudhury, ägare och grundare av Bikram Yoga, lanserade sin egen linje av produkter som kallas Bikram balans. Den pulvriserade drink, i original och bär smaker, är tippad som ersätter elektrolyter och återbalansera din sura och alkaliska nivåer. När man talar om produkterna till Indien West webbplats, sade han att han var glad att yoga studenter har nu "en vetenskapligt stödda hela mat näringspulver naturligt återställa elektrolyter, förbättra prestanda och öka muskelutveckling." Bikram Balance webbplats föreslår att du har en servering första sak på morgonen, och sedan antingen före, under eller efter en övning klass.

undvika värmeslag

Hydration, antingen genom kosttillskott, berikade drycker eller vanligt vatten, är mycket viktigt medan du gör Bikram Yoga att undvika värmeslag. Symtom på värmeslag är yrsel, illamående, kall hud, huvudvärk, muskelkramper, snabb puls och trötthet, enligt Mayo Clinic. Samtidigt som man övar Bikram Yoga om du känner något av dessa symtom, sluta omedelbart flytta till en svalare plats och dricka vätska och kontakta läkare.