XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur bota ångest


Ångest kan slå utan ett ögonblicks varsel, lämnar lidande känsla panik, andnöd, nervös eller stressad. Det finns många saker du kan göra för att bota anfall av ångest innan de blir allvarliga. Rubrik bort ångest innan det eskalerar är det bästa botemedlet mot ångest.

Instruktioner

1 Vet vad tankar och situationer orsaka ångest för dig. Att vara medveten om din ångest triggers kan hjälpa dig ett steg tillbaka från situationen och förstå varför känner sig oroliga.

2 Investera i ett par möten med en terapeut. Han eller hon kan inte bara hjälpa dig att förstå din ångest triggers men kan hjälpa dig att upptäcka roten av dessa bekymmer. Det kan vara på grund av en dålig upplevelse som du har haft; kan du bara behöver ta tid att arbeta igenom problemet att bota din ångest.

3 Delta i lugnande aktiviteter när du känner en ångest anfall på. Du kan prova en rask promenad runt kvarteret. Djupa andningsövningar kan också hjälpa dig att lugna ner innan du går in i en stressande situation. Använd bekräftelse uttalanden för att påminna dig själv att du kan hantera din ångest.

4. Tänk hypnoterapi. Hypnoterapi kan hjälpa dig att gräva i ditt sinne för att upptäcka roten av din ångest, förstår det och erövra den. När du är under hypnos, är ditt undermedvetna kan kommunicera mer fritt med ditt medvetna, som kan hjälpa dig att lära orsakerna till din oro, även om du inte medvetet kommer ihåg dem.

5 Se din vårdgivare om du känner att du har ångest som inte kan botas med någon av dessa metoder. Din ångest kan vara resultatet av en kemisk obalans eller försvagande till den grad att medicinen behövs för att hjälpa dig att hantera det från början. Diskutera med din läkare hur länge du ska ta dessa mediciner och arbeta med honom att avvänja dig långsamt från mediciner tills din ångest härdas utan att använda dem.