XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Pillsbury Crescent Rolls Nutrition

Pillsbury Crescent rullar, ett bröd färskt från ugnen, finns i sex olika typer - original, mindre fett, stora och smörig, stora och fjällig, vitlökssmör och plats och baka omgångar. Äta halvmånar med måtta på grund av en hög fetthalt och brist på fiber. American Heart Association rekommenderar att äta sex till åtta portioner av spannmål per dag med hälften är fullkorns val.

macronutrient Sammansättning

En halvmåne har 90 till 150 kalorier eller 5-8 procent av det dagliga värdet av kalorier baseras på en 2000-kaloriintag. De halvmåne rullar innehåller också en till två gram protein, vilket motsvarar 2-4 procent av det dagliga värdet för protein. Crescents innehåller mycket fett, med 4 till 7 gram per portion inklusive 1,5 till 3 gram mättat fett. Detta ger 6-11 procent av det dagliga värdet för fett och 8-15 procent av det dagliga värdet för mättat fett.

Kolhydrater, Fiber och sockerhalt

Varje halvmåne genomsnitt 4 till 6 procent av det dagliga värdet av kolhydrater eller 11 till 18 gram kolhydrater per portion. Halvmånar är en raffinerad säd och innehåller noll till mindre än 1 gram fiber. Sockerhalten är också låg, med två till fyra gram per portion.

Andra Crescent Näringsämnen

Natrium och järn är andra näringsämnen i halvmånar. Rullarna genomsnitt 9-14 procent av det dagliga värdet av natrium på 220 till 330 milligram per portion. Järn - med 2-4 procent av det dagliga värdet - ingår också.