XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ångest är en mental hälsa diagnos som inbegriper generaliserat ångestsyndrom och social fobi och kan samtidigt diagnosen depression. Även om många av de symptom på ångest är inne i hjärnan, såsom överdriven oro, osäkerhet och bli distraherad, symptomen av hög ångest kan också vara fysisk i naturen. Människor som tror att de upplever ångest utöver vad som är normalt eller inte kan göra saker som de normalt gör bör kontakta sin läkare, eftersom det finns både medicinska och alternativa behandlingar för ångestsyndrom.

Sova

Personer med svår ångest kan ha problem att kunna somna eller sova på grund av överaktivitet i hjärnan.

Panik

Hög ångest kan orsaka känslor av panik, såsom överdriven svettning, andningssvårigheter och kalla, fuktiga händer, och enligt Mayo Clinic, dessa symtom är vanliga i sociala situationer.

Trötthet

Personer med ångest som använder mycket mental energi oroande kan också bära sig ut fysiskt, särskilt om de också uppleva sömnstörningar.

Smärta

Enligt Mayo Clinic, kan ångest orsaka huvudvärk och smärtsam muskelspänningar som kan bli mer frekvent och intensiv som ångest förvärras.

moodiness

Förutom oro, kan ångest orsaka känslor av irritation, stress, undvikande av andra människor och sociala obehag, som kan påverka andra medlemmar i hushållet.

Mat

Personer med hög ångest kan vända sig till mat i tider av stress och sluta äta för mycket, medan andra kan ha ingen aptit alls och inte äter tillräckligt för god näring.

Drogmissbruk

Människor som upplever höga nivåer av ångest över en längre tidsperiod kan röka och dricka mer än de avsedda eller börja använda andra typer av droger för att lindra deras oro och förbättra deras humör, enligt Mayo Clinic.