XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Mat intolerans, uppblåsthet & amp; Gas från Kashi Gå Lean

Kashi Gå Lean är en spannmål som saluförs för att hjälpa dig gå ner i vikt genom att öka mängden fiber och protein du äter på en daglig basis. Kashi Gå Lean görs med olika korn som innehåller gluten och vanligen äts med mjölk, som kan utlösa symptom på gluten och laktosintolerans. Uppblåsthet är ett vanligt symptom på matintolerans, men det kan också vara ett resultat av att öka fiberintaget. Om du utvecklar symptom förutom uppblåsthet och matsmältningsproblem efter att ha ätit Kashi Gå Lean, rådgöra med din läkare.

matIntolerance

Mat intolerans är resultatet av en mag fel som påverkar din förmåga att absorbera vissa sockerarter och proteiner. En livsmedelsintolerans är inte samma sak som en livsmedelsallergi. Födoämnesallergier utlöses av immunförsvaret, medan en matintolerans är oförmågan att smälta vissa livsmedel. Enligt American College of Gastroenterology, de vanligaste symtomen på matintolerans är magont, uppsvälldhet, gaser, illamående, diarré och magkramper. Svår intolerans kan orsaka bård, pipljud, vätskeretention, svullnad, huvudvärk och utslag.

gluten~~POS=TRUNC

Glutenintolerans är också kallas celiaki och utlöses genom att konsumera livsmedel som innehåller gluten. Kashi Gå Lean är gjord med mer än ett korn som innehåller gluten, särskilt knappt, vete och råg. Gluten är ett protein som säkert klyvs av de flesta. Om du inte tål gluten, äta Kashi Go Lean kommer att orsaka uppkördhet, magont och diarré. Detta tillstånd är en kombination av malabsorption och en onormal reaktion på gluten i tunntarmen, enligt National matsmältningssjukdomar information clearingorganisationer. När du konsumerar gluten och har celiaki, de små hårliknande partiklar som kantar dina tarmar skadas, vilket orsakar ytterligare komplikationer.

Laktosintolerant

Du äter normalt Kashi Gå Lean med mjölk, som kan utlösa laktosintoleranta symtom hos vissa individer. De vanligaste symtomen är uppsvälldhet, diarré och gas. Laktos är en typ av socker som finns i mjölk som orsakar mag svårigheter hos vissa personer. Om du är laktosintoleranta, använd en mjölkersättning, såsom sojamjölk, rismjölk eller mandelmjölk - eller använda laktosfri mjölk - när man äter Kashi Gå Lean.

fiber Överväganden

Kashi Gå Lean innehåller 10 g kostfiber per avskiljnings, som kan orsaka uppsvälldhet, gas och magsmärtor om du normalt inte äter mycket fiber i din dagliga kost, enligt MedlinePlus. Om uppblåsthet är resultatet av alltför mycket fibrer, börja med en liten mängd av spannmål och långsamt öka mängden Kashi Go Lean du förbrukar.