XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör väl på en High School basket Tryout


High school basket lag presenterar många spelare med sin första möjlighet att konkurrera i en organiserad liga med spelare utanför deras ålder gruppering. Prova för laget kan variera i svårighetsgrad från skola till skola, beroende på antalet tillgängliga platser i laget och graden av konkurrens som möter på skolan. Oavsett vilken skola ni vill spela för, det finns viktiga principer för att fokusera på att öka dina chanser att bli vald till laget.

Instruktioner

1 Öva dina grunderna innan uttagningen. Medan flashiness kan imponera bland vänner i pickup spel, tränare leta efter spelare som kan dribbla, passera, poäng och försvara effektivt, inte estetiskt.

2 Utvärdera dina styrkor och svagheter ärligt innan uttagningen så att du kan spela för att framhäva dina bästa egenskaper.

3 Läs en kopia av lagets playbook och bekanta dig med rollen som alla spelare i alla spel, så att du vet vad som väntar på banan.

4 Spela din position och hålla fast vid det. En spelare som inte kan lita på att stanna i sin plats och fyller sin roll är en skuld.

5 Hustle när du är på banan. En spelare som är villiga att köra full fart när hon är på banan kommer att väljas under en liknande spelare med problem ansträngnings.

6 Spela med dina lagkamrater. En självisk boll hog är inte troligt att imponera på en tränare.

7 Försök så hårt på försvar som du gör på brott. En spelare som visar att han är mer intresserad av att göra poäng än att stoppa det andra laget från att göra det kommer inte ses på ett positivt sätt genom en high school tränare.