XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Camping nära Spring, Kalifornien

Staden Spring ligger mitt foten av södra och centrala Kaliforniens Sierra Nevada-bergen, som stiger brant öster om staden. Den fungerar som en inkörsport till södra enhet Giant Sequoia National Monument, hem för flera odlingar av höga barrträd som når höjder av mer än 250 fot. I närheten finns också stora ödemarker, inklusive Sequoia National Forest och Kings Canyon och Sequoia nationalparker. Om du är intresserad av camping, har området fyra campingplatser inom en 25-mils radie av Spring.

Tule Ground

Tule Campground, öppet året runt, ligger längs nordöstra stranden av framgång Lake 9,4 miles sydväst om Spring. Skapad av en US Army Corps of Engineers dammen på Tule River, täcker sjön nästan 2500 tunnland. Campingen har 103 platser, 29 med elektrisk anslutning. Bland campingplats övriga anläggningar är flush toaletter, duschar, en amfiteater för lägereld program, lekplats, båt ramp och en soptipp station. Fritidsaktiviteter inkluderar båtliv, fiske, vandring och paddling. Om du vill veta mer om historia och kultur i södra Tulare länet, vilket inkluderar Spring, besöka Porter Historical Museum åtta miles väster om Camping i staden Porter.

Wishon Ground

Tolv miles nordost om Spring, Wishon Campground ligger i Sequoia National Forest, gränsöverskridande två gafflar i Tule River på en höjd av cirka 4000 fot. Året runt camping har cirka 35 campingplatser, varav 27 kan reserveras i förväg. Ingen av platserna har verktyg, men var och en har ett picknickbord och eldstad, och dricksvatten är tillgängliga. Andra faciliteter inkluderar valv toaletter och picknickområde. Campare kan fiska båda grenarna av Tule floden, liksom en bäck som skär genom campingplats. Av de många vandringsleder som kors och tvärs över nationella skogen, är Rose grav Trail en av de mest populära och är lättillgänglig från campingplats. Giant Sequoia Mercantile, inrymt i Springbesökscentret, är ett bra ställe att handla för lokal konst och hantverk.

Coy Flat Campground

Coy Flat Campground, som ligger i södra enhet Giant Sequoia National Monument bara en kort bit från Belknap Grove, är en 4666-acre område som har många exempel på de höga jätte mammutträd. Sjutton miles från Spring, är typiskt öppen från slutet av maj till slutet av oktober 20 plats campingplats. Campingplatser inkluderar 19 enskilda anläggningarna och en grupp webbplats som kan rymma upp till 12 personer. Varje enskild plats har sin egen picknickbord och eldstad. Bland campingplats övriga anläggningar är valv toaletter, dricksvatten och picknickområde. Fylla på leveranser till närbutik en mil från campingplats i den lilla staden Camp Nelson, och sedan njuta av en liten fiske och vandring.

Quaking Aspen Camping

Quaking Aspen Camping sitter på en höjd av 7.000 fot i södra enhet Giant Sequoia National Monument. I närheten finns McIntyre och Freeman Creek lundar jätte sekvoja, samt två spektakulära vattenfall - Grizzly och Salmon Creek. Normalt öppen från slutet av maj till mitten av oktober, är den campingplats 25 miles öster om Spring. Dess 33 campingplatser - ingen med verktyg - inkluderar 26 enskilda anläggningarna och tre grupp platser som kan rymma antingen husvagnar eller tält, och ytterligare fyra grupp platser reserverade uteslutande för tält camping. Du har tillgång till valv toaletter, picknickområde med brand ringar, cykling och vandringsleder, dricksvatten och en amfiteater för lägereld program.