XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vichy hudvårdsingredienser

Vichy Laboratories är en underavdelning av L'Oreal Company. Enligt L'Oreal är Vichy Laboratories nummer ett märke av hudvårdsprodukter som säljs i franska och kanadensiska pahrmacies. Vichy produkter har utvecklats av en läkare och en kosmetolog 1931 och idag Vichy säljer ett komplett sortiment av ansikts- och kroppsvårdsprodukter tillsammans med några smink. Den VichyUSA.com webbplats erbjuder on-line, interaktiv hudanalys verktyg som gör det möjligt att fastställa de mest lämpliga produkter för en viss hudtyp eller hudproblem.

Thermal Spa Water

Vichy Laboratories använder termisk spa vatten som ligger till grund för många av sina produkter. Termiska spa vatten kommer från en källa i Vichy, Frankrike, och innehåller 15 olika mineralsalter och vissa spårämnen. Förutom dess användning som en ingrediens i många produkter, är vattnet även i ren form som en uppfriskande spray.

ubikinon

Vissa Vichy produkter, såsom Detoxifying peeling kräm, innehålla ubikinon, som också kallas coenzym-Q10. Bland dess många funktioner i kroppens celler, fungerar ubikinon som en antioxidant och kan skydda mot hjärtsjukdomar och cancer. Enligt uppgifter från University of Maryland på alternativ medicin, kan det också vara fördelaktigt när det används i kosmetika för att främja frisk hud. MayoClinic.com anger också att coenzym-Q10 kan minska fina rynkor i åldrande hud.

Zincadone A

Flera Vichy mjukgörande och behandling krämer innehåller ett preparat som heter Zincadone A. Detta är en blandning av tre ingredienser - glykolytiska syra, glycodone och stimoderm - som kan döda bakterier på huden, avlägsna döda hudceller och främja förnyelse hud.

retinol

Flera Vichy produkter, inklusive anti-aging hudkrämer, innehåller retinol. Retinol är en vitamin A-förening och en antioxidant som neutraliserar fria radikaler, enligt MayoClinic.com. Neutralisera fria radikaler kan hjälpa till att förhindra bildandet av rynkor. Kvinnor som är gravida eller som kan bli gravida bör undvika dessa produkter, eftersom vitamin A kan orsaka fosterskador.