XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man bli av med fett vener

Fett vener är förstorade blodkärl, även kallade åderbråck. Fett vener är vanligast ligger på benen och lår, men de kan visas var som helst, lämnar fula, lila utbuktande ådror. Fett vener utvecklas när ventilerna i dina blodkärl blir skadad eller sjuk. Fett vener är vanligare hos kvinnor som har fött barn. Andra riskfaktorer är familjehistoria, vikt smärta, långvarigt stående och en stillasittande livsstil. Mayo Clinic säger åderbråck förekommer oftast hos kvinnor i åldrarna 30 och 70. Enligt Center for Advanced Vein Care, 25 miljoner människor i USA lider av fett ådror. Genom upplyftande och massera benen och överväger kirurgi för dina fett vener, kan du minska och även bli av med din fula ådror.

Steg 1

Höj benen. När du sitter eller fastställa, höja benen ca 6 till 12 inches ovanför ditt hjärta nivå. Detta gör att ditt hjärta att pumpa snabbare och ökar cirkulationen i benen och i dina fett ådror. Öka cirkulationen bidrar till att minska storleken och färgen på dina fett vener. Sitt på en vilstol eller i soffan med flera kuddar under dina fötter. Undvik också att korsa benen. Detta minskar cirkulationen i benen och gör dina fett vener värre.

Steg 2

Undvika att stå under långa tidsperioder. Stå i timmar åt gången ökar trycket på dina fett venerna, vilket får dem att svälla och göra dem sämre. Försök att sitta under korta perioder om du måste vara på fötterna i flera timmar. Men om du inte kan sitta, vagga på tårna och stanna där i flera sekunder. Gör denna övning flera gånger för att öka blodflödet till dina fett vener.

steg 3

Bära kompressions hackor. Stödstrumpor är starkt stöd hackor som komprimerar dina fett vener. Dr. Sanjoy Kundo av Vein Institute of Toronto rekommenderar kompressions hackor att bli av med dina fett vener. Dr. Kundo säger hackor kommer att avlasta trycket på dina fett vener och förbättra cirkulationen. Du kan köpa support hackor på de flesta apotek.

steg 4

Ge dig själv en massage. Gnugga dina ben med lotion som innehåller johannesört olja. Johannesört kommer att bidra till att förbättra cirkulationen genom att hjälpa tvinga blod ur dina fett vener och tillbaka till din värme, vilket kommer att minska storleken på fett vener. Massera in oljan i platser runt dina fett vener, och gnid med intensivt tryck i en cirkelrörelse i ca 20 minuter per dag.

steg 5

Försök kirurgisk strippning. Kirurgisk stripp har rekommenderats av läkare som det mest effektiva sättet att bli av med fett vener under de senaste 30 åren. Under kirurgisk stripp gör läkaren flera små skärsår från ljumsken till strax under knät. Läkaren knyter sedan av din fett ven och tar bort det alla tillsammans. Men du måste sättas under narkos, och återhämtningstiden är fyra till sex veckor. Canadian Living säger kirurgisk stripp har en 75 procents framgång.

steg 6

Genomgår sclerotherapy. I sclerotherapy, injicerar en läkare en lösning av natriumklorid direkt in i spindel ven. Natriumkloriden irriterar slemhinnan i fett ven och fall att svälla upp och hålla ihop. Efter några veckor, förvandlar din fett ven i ärrvävnad och bleknar från ytan av huden då. Sclerotherapy bör endast utföras på patienter som inte har ett problem med huvudventilen i deras ben; Annars finns det en stor chans din fett ven visas igen.