XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Bee Pollen och astma

Astma är en sjukdom i luftvägarna som kännetecknas av svallning och sammandragning av luftvägarna och överflödigt slem. Symptom på denna sjukdom inkluderar andningssvårigheter, hosta och pipande andning. Bipollen är en kombination av nektar och blomma pollen som finns som en over-the-counter tillägg i Nordamerika. Bipollen kan bidra till att förbättra symtom på astma. Det bör dock användas med försiktighet, särskilt om du har allergier i samband med astma. Tala alltid med en vårdgivare innan du tar en ny tillägg.

Forskning

Honung och bipollen har använts traditionellt för astma, bronkit, magsår, olika infektionssjukdomar och reumatism, enligt en forskargrupp från Turkiet. Forskarna genomförde en in vivo studie för att bekräfta dessa hälsofördelar, som publicerades i mars 2010 frågan om "Pharmaceutical Biology." Medan tillskott med 250 mg / kg dagligen av detta extrakt inte provocera betydande hälsoförbättringar, den dagliga dosen av 500 mg / kg visade sig ha helande potential och stödja den traditionella användningen av honung och bipollen. En annan studie som publicerades i september 2008 numret av "Ethonopharmacology" hittat en bipollen extrakt fördelaktigt för allergier och förbättrar inflammatoriska markörer i lungvävnad. Båda studierna visar att fenoler och flavonoider, kan två viktiga aktiva ingredienser från bipollen vara ansvarig för de terapeutiska fördelarna med detta tillägg.

varningar

Individer som är allergiska mot pollen, ragweed och bigift bör inte ta bee pollen kompletterar. Fall av anafylaktisk chock som orsakats av bipollen hos känsliga individer har dokumenterats, enligt en artikel publicerad på februari 2001 i "Annals of Allergy, Asthma and Immunology." Om du inte är säker på om du kan ha en allergi mot pollen, försöka ta en liten mängd första gången du använder den. Om du får hudutslag eller väsande andning, avbryta dess användning. Som en allmän regel bör barn under 18 månader inte ges rå bee pollen eller honung.

Välja Tillägg

Välj ett märke från ett välkänt företag, som vissa kosttillskott har visat sig vara förorenade med bekämpningsmedel och andra giftiga kemikalier. Mest effektiva bipollen kosttillskott verkar vara frystorkade extrakt eftersom de bevarar bättre dess näringsämnen, säger Näringstillskott Education Center.

överväganden

Konsultera en kvalificerad läkare för att lära sig mer om bipollen och om du kan dra nytta av detta tillägg. Tänk på att bipollen inte ersätter och bör inte användas för att ersätta konventionella mediciner tillbaka astma. Bipollen är inte godkänd av amerikanska Food and Drug Administration för att behandla någon hälsotillstånd.