XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan jag gå ner i vikt genom att dricka bara Strawberry Banana Smoothies?

Även fasta är medicinskt definieras som att gå utan mat och dryck, kan du göra en "smoothie snabbt" genom att endast dricka smoothies för intermittenta dagar att gå ner i vikt. Att kasta pounds, måste du äta färre kalorier än du bränna bort. Så länge jordgubbs banan smoothies du gör resulterar i en kalori underskott i slutet av dagen, kommer du att kunna gå ner i vikt. Om du dricker dem överdrivet eller använda en stor mängd kaloririka ingredienser, kan du ta in mer kalorier än du bränna bort och faktiskt gå upp i vikt.

smoothie Ingredienser

En kopp hela jordgubbar är 46 kalorier, och varje medelstor banan är 105 kalorier. Om du gör en smoothie med 2 koppar jordgubbar och 2 bananer med bara vatten, har du en 300-kalori smoothie. Om du vill använda mjölk, är varje kopp nonfat eller lättmjölk ytterligare 91 kalorier. Lägga en vanlig, osötad nonfat grekisk yoghurt behållare till mixen ger dig 100 fler kalorier.

Hur mycket att dricka

När du har valt ingredienserna i din strawberry banana smoothie och summeras kalorier, ta reda på hur många kalorier du bränner en genomsnittlig dag för att se till att du skapar en kalori underskott. Antalet kalorier du förbrukar beror på din vikt, längd, ålder och aktivitetsnivå. En genomsnittlig medelålders man bränner allt från 2400 till 3000 kalorier per dag, beroende på sin aktivitetsnivå och en genomsnittlig kvinna bränner 2000 till 2400. När du har ett uppskattat antal, kan du avgöra hur många smoothies du vill dricka på en dag för att upprätthålla en kalori underskott.

intermittent Fasting

Det finns olika sätt att snabbt för viktminskning med hjälp av smoothies. Intermittent fastan är en säker, effektiv metod för att fasta för viktminskning, görs genom att omväxlande dagar regelbunden äta och dagar av kalorirestriktion. För lyckad viktminskning dock vara noga med att inte äta för mycket på icke-fastande dagar. Enligt en NPR artikel publicerad i 2013, består en intermittent fasta program för att äta normalt fem dagar i veckan och begränsa ditt kaloriintag under två dagar i veckan ner till 500 till 1000 kalorier. Äta bara jordgubbar bananer smoothies skulle räknas som två kalorifattig dagar i veckan i detta program.

Fördelar med flytande måltider

I en studie publicerad i "Nutrition Journal" i 2012, överviktiga kvinnor som åt en kalorifattig kost med intermittent fasta inte bara gått ner i vikt, men också förlorat fettmassa och hade minskat kolesterolnivåer. Kvinnor som hade kalorifattig ersättningar flytande måltid, där flytande måltider ersatt en eller två måltider per dag, förlorade mer vikt än kvinnor som hade kalorifattig kost utan flytande måltider. Fördelarna med "smoothie fastande" är inte begränsade till viktminskning. Dricka flytande måltider gör att dina matsmältningsorgan att vila. När systemet är inte så fastna bryta ner tunga måltider, är enzymaktiviteten omdirigeras till avgifta kroppen.

Säkerhetsåtgärder

Det är viktigt att inte fasta för länge för att se till att du får tillräckligt med näring, inklusive mikronäringsämnen från en mängd olika livsmedel. Intermittent fasta är bättre än på lång sikt fasta eftersom du kan balansera din kost under en vecka med de näringsämnen du behöver från olika livsmedel. Du kan få din vitamin- och mineralnivåer testades vid en klinik för att kontrollera brister. Det bidrar också till att rådgöra med en certifierad nutritionist innan man börjar på en fasta program eller någon ny diet. Se din vårdgivare innan du gör en "smoothie snabbt" om du har ett medicinskt tillstånd eller tar några mediciner.