XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Texsport Square kupoltält Instruktioner


Lodge kvadratkupoltält, som tillverkas av Texsport, ger mer komfort och sovutrymme till SUV. Torget kupoltält ger sovutrymmen för upp till fem campare, och det kan ställas in på bara några minuter. Lodge tält har en utökad markis, kraftiga stöt sladd tältpinnar, maskor för ventilation och den kan användas antingen med din SUV eller på egen hand. Rätt vård kommer att se till att du kommer att camping med detta tält för säsonger framöver.

Instruktioner

1 Rulla och sprida ut din kupoltält där du vill ställa upp. Förlänga tältpinnar och skjut dem genom ärmarna på taket av tältet, som bildar ett "X" Fäst i mitten av "X" till tältet med den bifogade toggle.

2 Sätta en ände av en tältpinne in i ett metallstift i hörnet basen av tältet. Böj stången, bildar en båge, och den andra änden i den motsatta stift. Upprepa för den andra polen.

3 Lägg regnet flyga över tältet ram, med den främre hängande över tältöppningen. Fäst plastkrokar till flikarna som sys på tältet. Wrap kardborrebandet från regnet flyga runt tältpinnar.

4 Förläng markisen polerna. Knyta en ögla på en ände av killen rep och knyt skothornet på den andra änden. Sätt spetsen på markis stolpe genom genomföringen på markisen. Linda killen rep runt stången spets och insats ner den andra änden för att säkra. Justera spänningen med hjälp av skothornet. Upprepa för den andra markis stolpe.

5 Tillbaka din SUV upp till tältet så nära som möjligt. Med två vuxna, linda tältet kropp runt SUV ramen och stötfångaren. Fäst webb bandet spännen och spänn dem.

Tips

  • Öva att ställa in ditt tält innan du går camping.