XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Huskurer

Det finns många former av svampinfektioner --- vuxna kan få det i deras munnar, hud och kvinnor kan ha vaginal jäst infektioner. Trast är vanligt hos barn munnar och gemensam blöjeksem kan ofta vara jäst. Jäst- eller Candida albicans, finns naturligt i våra kroppar, inklusive en kvinnas vagina. En svampinfektion uppstår när återstoden av hennes kropp upprörd av antibiotikaanvändning, sexuell aktivitet och trötthet, stress eller diet frågor (ökad socker). Både tranbärsjuice och yoghurt kan förhindra och att behandla svampinfektioner. Det finns få naturliga produkter som hävdar att behandla vaginala svampinfektioner. Vinäger douches, tea tree-olja grädde och vaginala suppositorier av vitlök och borsyra är populära. Vissa kvinnor anmäler framgång med dessa åtgärder; De flesta har inte testats tillräckligt och undersökas för att åberopas som behandling. Andra naturläkemedel kan hittas på hälsokostbutiker --- tänk FDA ännu inte reglera försäljningen av dessa behandlingar. Undvik varma bad och badtunnor, hålla sig borta från att bära åtsittande kläder såsom tät slang som fälla värme och fukt, bär bomullstrosor som kommer att öka luftflödet och ändra av våta kläder så fort som möjligt. Undvika sexuell aktivitet tills du är frisk kommer att stoppa smittan från att passera mellan dig och din partner.

Over-the-counter behandlingar

Jäst är en svamp. Det finns många over-the-counter anti-svamp läkemedel i grädde och vaginala stolpiller preparat. Var säker på att du köper en anti-svamp medel och inte bara en anti-itch grädde. Behandla klådan kommer inte behandla infektionen. Om detta är din första misstänkta svampinfektion, kommer du vill se en vårdgivare. Vaginala infektioner kan också vara bakterier och det är viktigt att veta vad du har för en korrekt behandling. Vid användning over-the-counter krämer och suppositorier, inte använda en tampong som tamponger kommer att suga upp behövs medicinering. Det finns flera olika typer av anti-svamp läkemedel. De arbetar alla på liknande sätt att bryta ner cellväggarna av jäst tills de löser. De kommer med olika applikationsmetoder och på olika kostnader.

perscription Lösningar

Ibland jäst infektioner inte svarar bra på over-the-counter mediciner och din vårdgivare kan välja att förskriva en oral, receptbelagda anti-svamp medicin. Diflucan är ett vanligt förskrivna läkemedel för vaginal jäst infektioner och är en engångs dos. Diflucan är idealisk för kvinnor som lider av återkommande vaginal jäst infektioner och kvinnor som inte kan behandla sina jäst infektioner med over-the-counter krämer och vaginala suppositorier. Diflucan är effektiv men kommer att ta mer än 24 timmar för att börja minska symptomen så du kanske vill köpa och använda over-the-counter vaginal anti-klåda krämer för att hjälpa till att kontrollera klåda och irritation ansluten till vaginal jäst infektioner. Kombinera Diflucan tillsammans med enkla steg som begränsar socker i kosten, ändra av våta kläder snabbt, klädd bomullstrosor och stoppa sexuell aktivitet tills du är väl kommer att göra för en snabb återhämtning från vaginal jäst. Om fem dagar efter att du tagit Diflucan och du fortfarande lider av svampinfektion symptom, se din vårdgivare.