XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Skuldra Flexion övningar

Skuldra flexion övningar rekrytera musklerna på framsidan av axlarna, inklusive deltoids och pectoralis muskler. Axel böjning innebär att man går överarmen upp och framför, som du böjer axelleden; dessa övningar bidra till att öka utbudet av rörelse och styrka i olika miljöer.

Metoder för motion

Axel flexion övningar utförs med eller utan ett motstånd band eller vikter. Bygga styrka i skuldermuskulaturen hjälper idrottare att lyfta sig upp, såsom i bergsklättring. Stretchövningar förbättra skuldra rörelseomfång. När du bygger skuldra styrka, öka motståndet av bandet eller lägga mer vikt.

Stretching Shoulder Flexion övningar

Axel flexion övningar som betonar stretching axelmusklerna, i motsats till att stärka dem, vanligtvis föregår övningar som syftar till att stärka axlar. För att utföra en stretching skuldra böjning motion, ligga på golvet i en bekväm ställning. Gripa och hålla din högra handled med vänster hand. Lyft din högra arm mot taket och håll i tre punkter. Lägre och upprepa upp till 10 gånger på varje sida.

styrkeövningar

En mer avancerad axel flexion motion innebär att fästa ett band till en stabil objekt. Ta tag i slutet av ett band med handtag som har kopplats till en robust föremål. Stå med armarna genom sidorna framför objektet. Håll armbågarna raka som du höjer armarna upp långsamt och med kontroll, bibehålla spänningen i bandet. Sänk armen ner för att slutföra en upprepning. Ersätta en hantel för ett motstånd band om du föredrar.