XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka övningar i P90X kräver mest Space?


P90X träningsprogram är avsedd för hemma användning i vardagsrummet sovrummet eller andra områden som är mindre än en typisk gym utrymme. Eftersom träningen är tänkta att utföras i mindre utrymmen, de flesta av övningarna tar inte upp mycket utrymme. Men du kommer att hitta några övningar skicka dig fram och tillbaka över din begränsade träningsutrymme.

utfall

I P90X du göra en mängd olika utfall, inklusive versioner med och utan vikter. Utfall utförs två åt gången för att minimera mängden utrymme du behöver, men de fortfarande ta upp en hel del utrymme. Du kommer att göra ett utfall, sedan en annan utfall med det motsatta benet; Du kommer att vända och göra två utfall för att återgå till startpunkten.

däck

Däck är en övning som imiterar handlingen att köra genom däck på marken, i stil med en klassisk fotbolls borr. Du sära på benen brett och hoppa från ena benet till det andra, framåt sex jättesteg. Då kommer du att vända processen, utför det bakåt. Den "halvback" övning liknar detta förutom att du tar fyra stora steg framåt och sex små steg med knäna upp för att gå tillbaka.

Groucho Walk

Den Groucho promenad namnges för för komikern Groucho Marx och imiterar en komisk promenad som var en del av hans rutiner. Starta promenad i hukande ner i en bred knäböj. sedan gå framåt för sex stora steg. Liksom de andra övningar som tar upp en hel del utrymme, du sedan vända sig och gå bakåt för sex stora steg för att undvika att ta upp för mycket utrymme.

utrymmes~~POS=TRUNC

Enligt P90X webbplats behöver du en 6-fot-av-6-fot träning utrymme att göra träningen. Webbplatsen noterar att detta är typiskt mängden utrymme mellan soffan och TV i ett vardagsrum. Detta är bara det utrymme du behöver för att arbeta ut, Du behöver också utrymme för att lagra utrustning som hantlar i närheten. Du kommer också att ha tillgång till en dörröppning där du kan fästa en chin-up bar för några av övningarna.