XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En Staph hudinfektion orsakas av bakterien Staphylococcus. Staph ofta är närvarande på en persons kropp utan att orsaka några problem. Men när det kommer in i huden genom en öppning, kan det orsaka en infektion och andra symptom.

typer

En Staph hudinfektion kan orsaka celluliter och symptom kan inkludera röd hud som är smärtsamt och svullet. Impetigo orsakas också av en Staph hudinfektion och symptom kan inkludera en liten blåsa, som blir kliande och utvecklar en skorpa.

Funktioner

Vissa staph hudinfektion symtom en böld, som kan fortsätta att växa som den fylls med pus. Områdena kan bli röd, smärtsam och så småningom pus kan sippra ut.

Varning

Allvarliga staph hudinfektioner kan orsaka ytterligare symtom. Om infektionen har spridit sig in i blodströmmen, trötthet, feber och illamående kan förekomma och kräver medicinsk behandling.

Förebyggande

Utveckla god hygien, inklusive frekvent handtvätt, kan förhindra Staph hud infektionssymtom. Andra förebyggande åtgärder omfattar bevarande nedskärningar täckt och ren.

Behandling

Att lindra symtom från en staph hudinfektion, tillämpa en varm kompress på såret under 15 minuter fyra gånger om dagen. Detta kan hjälpa till att lindra smärta och främja pus dränering från infektionen.