XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om du har utbuktande, synliga ådror på benen, har du åderbråck. Medan ointressant, kan åderbråck också vara en indikator på cirkulationsproblem. Ingen vet riktigt varför åderbråck uppstår. Det kan vara ärftlig eller på grund av en viss livsstil. Benen tenderar att vara känsliga för detta problem, eftersom benen arbeta mot tyngdkraften. Om du står hela dagen, ökar detta tryck på benet vener. Oavsett orsaken, det finns sätt att behandla detta tillstånd. Naturliga kosttillskott, såsom slaktare Broom, finns tillgängliga som kan krympa venerna och förbättra cirkulationen.

typer

Människor använder Butchers Broom, ett supplement och en medlem av liljefamiljen, för att öka cirkulationen och bekämpa blodproppar, hemorrojder och åderbråck. Slaktare Broom innehåller antiinflammatoriska steroida molekyler som minskar svullnad. Därför är detta supplement är populär för åderbråck och hemorrojder, som egentligen bara åderbråck i ändtarmen.

Bieffekter

Använda Butchers Broom har inte orsakat några rapporterade dödliga resultat. Men i sällsynta fall, människor blir illamående. Dessutom bör personer med högt blodtryck först rådgöra med en läkare eller undvika denna ört helt och hållet. Om du är gravid eller ammar, använder lämpliga försiktighetsåtgärder. Enligt Åderbråck Gone hemsida, för de flesta människor, är Butchers Broom säker att använda och kan minska åderbråck när det tas regelbundet.

fördelar

Slaktare Broom kan vara effektiva vid behandling av åderbråck. Eftersom det hjälper med blodflödet och cirkulation, kommer det inte bara hjälpa till med åderbråck, det kan hjälpa till med vattenbindande problem och förstoppning också. Konsumenter i Europa och Medelhavsområdet, där denna ört växer, talar mycket om denna ört för behandling av åderbråck, enligt Åderbråck Gone hemsida.

överväganden

Webbplatser som säljer Butchers Broom får inte ha en policy för återbetalning om produkten inte fungerar för dig. Slaktare Broom innefattar inte en ingrediens, Diosmin 95, som behandlar varicosity på en grundläggande nivå. Diosmin 95 är godkända av FDA och fungerar bra för vissa att bli åderbråck och ådernät.

Spekulation

Medan Butchers Broom är lätt att beställa och hävdar att förbättra cirkulationen och därigenom minska åderbråck, inte produkten inte har en garanti. För bästa resultat med Butchers Broom, kan du ta den med andra cirkulations örter som ginkgo och vitlök.