XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Om du äter bara tre måltider om dagen kommer du att förlora vikt?

Om du är överviktig, kanske du undrar hur många måltider du ska äta varje dag för att gå ner i vikt. Många populära kost planer föreslår att öka antalet måltider du äter varje dag, men flera studier, däribland en översyn 2009 publicerad i tidskriften "Nutrition omdömen" stöder inte detta förslag. När du planerar din viktminskning strategi, tänk på att de typer och delar av mat du äter materia mer än antalet måltider du äter varje dag.

Planering av antalet måltider du äter varje dag

För att lyckas gå ner i vikt, måste du ändra hur du äter och din nivå av fysisk aktivitet. Varje mat och dryck du äter eller drycken innehåller ett visst antal kalorier, som representerar energin i maten. Om du vill gå ner i vikt, måste du använda fler kalorier - eller energi - än du tar i om du äter tre måltider om dagen, är det möjligt att du kan gå ner i vikt, gå upp i vikt, eller ligga kvar på samma. vikt beroende på vad du äter.

En översyn 2009 publicerad i tidskriften "Nutrition omdömen" över 25 studier och fann inget samband mellan frekvensen av att äta och hur mycket folk väger. I stället är vår nuvarande vetenskapliga rön visar viktminskning i samband med vad du äter vid varje måltid och ditt belopp och intensitet av fysisk aktivitet.

Frekvens av måltider och Aptitkontroll

Medan antalet måltider du äter varje dag inte kommer att påverka din vikt, bör du inte äta färre än tre måltider per dag - äta mindre gör det svårare att kontrollera din aptit. Med andra ord, kommer att äta så sällan att göra dig mycket hungrig som kan leda till att du äter för mycket.

reducerande Kalorier

Att äta tre måltider om dagen och gå ner i vikt, vara selektiv om den mat du äter vid varje måltid, väljer lågt kaloriinnehåll om du försöker gå ner i vikt. Lågt kaloriinnehåll inkluderar frukt och grönsaker, magert kött och magra mejeriprodukter. Gå ner i vikt, måste du också att äta mindre portioner av livsmedel för att säkerställa att dagliga kaloriintaget inte överstiger det totala antalet kalorier du spilla. Kom ihåg att många förpackade livsmedel har flera portioner i behållaren. Kontrollera märkningen av varje mat du äter och se till att bara äta en portion av mat genom att dela mat i paketet med antalet portioner.

Ökad aktivitet

Alla typer av fysisk aktivitet kan vara till hjälp i att förlora vikt. Om du för närvarande inte mycket aktiv, till korta perioder av aktivitet till din dagliga rutin. Börja med en lägre intensitet aktivitet som du gillar, såsom promenader eller trädgårdsarbete. Om du redan är fysiskt aktiv, försöka öka intensiteten i din träning genom att göra en aktivitet som simning, tennis, eller basket. Centers for Disease Control rekommenderar två timmar måttligt intensiv träning för vuxna i åldern 18-64 varje vecka.