XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lista över Simbassänger Regler och förordningar


Simhallar gör det möjligt för ett stort antal människor att njuta av vattensporter, hälsorelaterade aktiviteter, och bara koppla av vid vattnet. Det bästa sättet att säkerställa att du kommer att fortsätta att kunna njuta av din lokala poolen, eller en du besöker är att följa reglerna. Poolägare har en lista över regler för din säkerhet och regler måste de lagligen följa.

Risk

Simma på egen risk. Denna enkla regel är vanligt med eller utan en livräddare i tjänst. När en pool ägare använder en livräddare ett tecken kan inkludera en ingen simma politik när skyddet inte är i tjänst. Men oavsett om det är eller inte är ett liv vakt, måste det vara ett tecken i vanlig vy som låter simmare vet att de är ansvariga för sin egen hälsa. Detta är för sin egen säkerhet samt för rättsligt skydd för poolen ägare.

larm

New York är en stat som har ett larm som utlöser automatiskt när ett barn kommer in i vattnet. De enda poolerna är undantagna från förordningen är de med automatiska säkerhetsöverdrag, eller badtunnor med lock.

hinder

Inground utomhus offentliga och bostäder pooler måste ha en barriär åtminstone 4 fot hög som tydligt hindrar alla inmatningspunkter i poolen när den är stängd. Ovan mark pooler behöver en stege som är flyttbar, eller fälls upp för att hindra tillgång. Alla hinder och nedläggningar stege måste förhindra att något större än 4 inches i diameter från posten och hålla något annat sätt av mekanisk eller riggade posten från att komma åt vattnet.

Beslag

Avlopp, sug utgångar, butiker och vakuumtryck beslag alla måste möta individuella statens krav.

Övervakning

Barn måste övervakas av en vuxen. Det bör finnas minst en vuxen per sex barn mellan 6 och 17 års ålder. För alla barn under sex bör det finnas en vuxen per barn.

gränser

Begränsning områden behöver tydliga skyltar för att begränsa åtkomsten. Detta inkluderar underhåll områden där starkt frätande kemikalier är inblandade.

Emergency Information

Larmnummer för brand, polis och räddningsarbetare bör uppsikt.

Mat och dryck

Mat och dryck får avgörs av ägaren, men inga glasflaskor eller burkar tillåts för att undvika risken för skador från krossat glas. Simmare får inte vara påverkad av en alkoholhaltig produkt.

Kläder

Street kläder är inte tillåtna. Barn som inte toalett utbildade, eller inkontinenta vuxna måste bära rena blöjor som passar tätt runt midjan och benen.

Hälsa

Ingen simning med alla öppna sår, plåster täckta öppningar, överförbara sjukdomar, inflammerade ögon, kall, ögon- eller snuva, eller eventuella inflammationer. Alla simmare måste ta en dusch innan poolen.

begränsningar

Ingen långsiktig undervattenssimning. Löpning eller grov spel bör inte inträffa var som helst på grund eller i poolen. Dykning i alla vatten under arton fot djup är begränsat. Det bör också finnas någon sölig på premises.The användning av simma leksaker och vatten grejor avgörs av ledningen, men bör vara tydligt upp.