XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får man tillbaka till partiklar efter Master Rengör Diet


Master Cleanse är en kraftfull avgiftning kost som kan vara en livsförändrande upplevelse. För flera dagar i sträck, får kroppen ingen mat utom en vatten något sötad med färsk citronsaft eller rå lönnsirap. Övergången från någon snabb måste göras noggrant för att undvika magbesvär eller mer allvarlig sjukdom, men i ännu högre grad med Master Rengör på grund av sin svåra karaktär. Och dessutom, många genomföra Master Cleanse som en del av en omvälvande helhetsupplevelse, så kommer ut av det är som en återfödelse till ett nytt sätt att vara.

Instruktioner

1 dricka apelsinjuice. Efter många dagar av ingenting men vatten kommer apelsinjuice vara en riktig behandling. För den första dagen efter den rena, äta några fast föda alls, men dricka upp till åtta 8-oz. glas apelsinjuice under hela dagen. Om först saften är för tjock eller söt, kan det förtunnas med vatten. Drick långsamt.

2 Sip grönsaksbuljong. Den andra dagen, efter en apelsinjuice frukost, kan du ha grönsakssoppa till lunch och middag. Helst gör soppan själv från färska ekologiska grönsaker. Undvik pulverbuljongtärningar eller konserverade soppor, eftersom de är mycket hög i salt. Koka grönsakerna i buljongen tills de är mycket mjuka. På din första tid att äta soppan, fokuserar främst på buljong, smuttar försiktigt. Till middag äter några fler av grönsakerna långsamt, tugga helt.

3 Arbete i råa frukter och grönsaker. På dagen tre, är du redo att lägga råa frukter och grönsaker till din diet. Har din apelsinjuice till frukost, och vid lunch, i stället för soppa äta några råa morötter och broccoli, eller äpplen och vindruvor. Till middag har en liten sallad, men undvika kött, bröd eller mjölkprodukter. Kaffe, mjölk och te bör också undvikas. Följ samma idé för dag fyra, men variera frukter och grönsaker om du vill.

4 På dag fem, du är redo att äta normalt igen. Men efter upplevelsen av Master Cleanse, du förmodligen inte kommer att vilja rusa tillbaka till dina gamla vanor. Dag fem är den första dagen av resten av ditt liv, när du tar de första stegen på en livslång resa av friska, upplyst äta. Du kanske vill stanna kvar på en vegetarisk kost, till att omfatta fler råa livsmedel i din kost eller bara för att äta mindre totalt.

Tips

  • Även om det inte är nödvändigt för alla, kommer vissa gynnas ersätta de goda bakterierna i deras kolon med probiotiska formel eller yoghurt efter en rengöra.
  • Master Rengör kommer att resultera i viktminskning, men vikten kommer att erhållas tillbaka snabbt om varaktiga förändringar i matvanor och attityder till mat inte resulterar.