XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder Lemonade rengöra för viktminskning


Lemonade Cleanse, även känd som Master Cleanse, introducerades av Stanley Burroughs på 1940-talet. Det annonseras som avgifta och rena kroppen, och spola ut skadliga, onödiga gifter. Lemonade rengöra används ofta för viktminskning, eftersom det är en fastande diet där ingen mat konsumeras, endast saltvatten, saft dricka och laxerande te. Denna rengöra kan användas säkert för viktminskning om du konsultera en läkare och följ instruktionerna noggrant.

Instruktioner

1 Rådgör med din läkare om ditt beslut att genomgå Lemonade rengöra. Kalorier är mycket begränsad och du bör vara under överinseende av en läkare. Välj en lämplig tidpunkt att göra rena, eftersom det är nödvändigt att vara nära ett badrum hela tiden.

2 Drick en kopp laxerande te kvällen innan du ska börja rengöra.

3 Spola din kropp med saltvatten på morgonen. Blanda 2 tsk icke-iodized salt i en liter vatten tills det är upplöst och dricka helheten av det. Vattnet kan vara varmt om så önskas.

4 Drick sex till 12 glas lemonad hopkok under hela dagen. Gör denna dryck genom att kombinera 10 dl vatten med två matskedar lönnsirap, två matskedar färsk citronsaft och 1/10 av en tesked cayennepeppar.

5 Drick en kopp den laxerande te på kvällen. Du kan konsumera så mycket vanligt vatten som du vill utöver det salta vattnet, saft dricka och laxerande te.

6 Upprepa steg 3-5 dagligen så länge du gör Lemonade rengöra. Även om du kan göra så lite som fyra dagar, tio dagar är den genomsnittliga tid.

7 Bryt fastan försiktigt. Äta råa grönsaker och frukter i flera dagar innan införliva andra livsmedel tillbaka i din kost.

Tips

  • Om du börjar uppleva några negativa effekter, sluta göra Lemonade Rengör och kontakta din läkare.