XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Redo att gå camping? Inte förrän du först veta camping säkerhetsregler. Camping kan vara mycket roligt, men det kan vara farligt också. Håll din camping erfarenhet rolig och säker, särskilt för barnen.

Var redo

Se till att vara väl förberedd. Packa en karta och en kompass för att hjälpa dig att hitta vägen. Ta med en ficklampa när det blir mörkt, liksom en extra uppsättning batterier. Ta gott om mat och vatten, varm och regntätt kläder och en förändring av strumpor. Glöm inte din första-hjälpen-kit. Barn bör inte ge sig ut ensam. Gå med en grupp vänner eller med en erfaren vuxen.

Växt och djur säkerhet

Många barn drömmer om att leva ut i naturen, blir vänner med djuren och äter bär. Tänk om. Vilda djur kan vara farliga. Håll dig borta från dem; de kan skada dig eller vidarebefordra en sjukdom. Vilda växter kan också vara giftiga eller farliga. Lär väg att identifiera giftiga växter, såsom Poison Ivy eller gift ek. Ät inte några växter som du hittar - även bär eller andra frukter.

insekt Safety

De flesta buggar kommer inte skada dig - även om deras bites kan klia fruktansvärt. Om du upptäcker att fel använder du för deras picknick lunch, försöka vistas borta från vatten och nära en lägereld eftersom buggar lockas ofta till vatten och tillbaka av rök. En insekt som kan vara skadligt är en tic, som kan bära sjukdomar. Barn bör ha vuxna kontrollera dem regelbundet för tics.

lägereld Safety

Lämna aldrig en brand obevakad, och se till att en vuxen är runt elden hela tiden. Håll en dunk fylld med vatten i närheten av din campingplats i fall branden börjar sprida sig. När du släcka elden, spola området väl med vatten. Känn området under elden för att se till att det är kallt, och flytta smuts runt för att se till att varma områden under ytan kan kyla också. Barn ska aldrig häst runt nära lägerelden.