XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Nordic Track Incline Trainer Vs. Bowflex TreadClimber

Nordic Track och Bowflex har gjort stora namn för sig själva genom att erbjuda den senaste högkvalitativa hem gym utrustning. Två av deras största säljarna är Nordic Track Incline Trainer och Bowflex TreadClimber. Även om båda härrör från en traditionell löpband modell och lika ge så intensiv träning som du kan hantera, det finns vissa skillnader.

Incline Trainer

Den nordiska Track Incline Trainer gör just det: lutningar upp till 40 grader. Vissa modeller minskar så lågt som negativa-3 grader också. Detta gör det möjligt för rampen för att anpassas till olika höjder och simulera gå uppför eller nedför, som kan bygga uthållighet snabbare än en vanlig löpband som stannar i noll-graders position. Det är en stor genomslagskraft träning men kanske inte lämpar sig för dig om du har gemensamma eller ben problem.

den TreadClimber

Bowflex TreadClimber lutar också upp och ner, men gör det med varje steg du tar. Detta uppnås genom att ta två separata plattformar, var och en med sin egen rörligt band för varje fot. Denna maskin kombinerar löpband, lutning och elliptisk i en maskin för att ge en låg genomslagskraft men intensiv träning som kan bygga uthållighet och styrka utan att ta så mycket av en vägtull på lederna.

lutning Egenskaper

Vilken modell du väljer kommer att avgöra de andra funktioner som du får. Nordic Track funktioner inkluderar ett personligt träningsprogram som iFit, upp till nio träningsprogram, kompatibilitet med iPod och mp3-spelare och en skärm för att simulera olika terränger i 3D, till exempel en "berg spår." Om du letar efter klockor och visselpipor tillsammans med ett bra träningspass, eller lätt tappa fokus under träningen, kan detta vara ett bra val.

TreadClimber Egenskaper

Bowflex erbjuder också massor av funktioner med olika modeller. Målinriktad teknik - eller en GO tränare - är en virtuell coach som hjälper dig att skapa träningsmål och följa dina framsteg, och belönar dig med virtuella Vissa TreadClimber modeller är iPod och MP3-kompatibel och erbjuder upp till 12 träningsintensitet "troféer". nivåer. Om du upptäcker att du behöver lite hjälp att fokusera på dina mål tillsammans med en intensiv men skonsamma träningen är TreadClimber värt att överväga.

vikt~~POS=TRUNC

Vikt kapacitet varierar också inte bara av företag utan även av den modell du får. Överstiger viktgränsen kan orsaka skador på maskinen och även personskador. Den nordiska Track Incline Trainer och Bowflex TreadClimber viktgränser toppen vid 350 pund., Men båda har ett par som går upp till endast 300 pund., Så om vikten är ett bekymmer, kontrollera vilken modell har Vilka gränser.

Prissättning

Nordic Track Incline Trainer Vs. Bowflex TreadClimber

Kostnaden kan också vara en avgörande faktor när det gäller att göra ett stort inköp. Från och med 2010, Nordic Track Incline Trainers är lättare på plånboken och varierar från ungefär $ 1200 till $ 2000. TreadClimber modeller är dyrare och sträcker sig från ungefär $ 1300 till $ 3300. Leveransavgifter kan variera för båda märkena och kan vara så mycket som $ 150.