XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sojaprotein är en växt härledd protein som är lägre i fett än de flesta djurbaserade proteiner, men mycket hög på näringsämnen. Många veganer och vegetarianer lever uteslutande på sojaprotein att få mängden protein deras kroppens need.Replacing djur baserade proteiner med soja "växtbaserade" proteiner kan spara gram fett och kalorier varje dag. I varje köttbaserade recept du kan laga mat, kan du nästan alltid ersätta med soja eller tofu.Soy skakar kan ge protein du behöver för att få din dag började. Tofu - grillad, bakade eller sauteed tar på smak med vad du laga det med. De flesta dietister rekommenderar att du börja i liten skala när det gäller att ändra din kost. Det gör att du hålla fast vid det nya äta regim. Om du börjar byta ut en måltid i taget med sojaprotein, kommer du att spara kalorier och fett och komma närmare din vikt mål än någonsin.

Instruktioner

Hur man använder sojaprotein att gå ner i vikt

1 Börja med hälsosam frukost med sojaprotein. Börja dagen med en fyllning soja skaka. De flesta frukost soja skakar kan blandas med frukt. Tillsatsen av frukt ökar mängden fibrer och näringsämnen du kommer att få i en dag. Proteinet av soja kommer att ge en långvarig energi du behöver för att ta dig igenom till nästa måltid. Medan vissa människor tycker att äta en kolhydratbaserad frukost kan öka deras blodsocker och göra dem hungrig på bara en timme eller två, kommer proteinet i soja skaka avvärja hunger mycket längre.

2 Få en låg fetthalt, lågt kaloriinnehåll proteinkälla vid frukost genom förvränga mjuk tofu. Saute tärnad lök, jalapenos och paprika i en stekpanna och tillsätt mjuk tofu till mixen. Tillsätt en nypa kummin och chilipulver och resultaten är en läcker Tex-Mex tofu scramble.

3 Förbered tofu natten innan för en läcker lunch nästa dag. Marinera bitar av fast tofu i låg fetthalt eller fettfri italiensk dressing över natten. Fräs tofu i en stekpanna besprutas med non-stick spray tills tofu är brynt. Ta bort den varma tofu och plats på toppen av kall romansallad garnerad med hackade tomater, skivad gurka, rostad röd paprika, fullkorn krutonger och fettsnål italiensk dressing. Denna sallad är fyllning, friska.

4 Gör en middag packad med sojaprotein kraft med bara lite förberedelser. Värm utegrill till medelhög. Skär fast tofu i fyrkanter och marinera i barbecuesås i ungefär fem minuter. Plats på indirekt värme och grill om två minuter per sida eller tills grillmärken bildas. Skivade zucchini, lök och squash kan grillas på samma gång. Servera grillen grillad tofu och grönsaker med vissa ångad brunt ris och du har en låg fetthalt, hälsosam middag.

Tips

  • Frysning tofu och upptining för att laga kommer att ge en tätare, chewier provsmakning tofu. Vissa säger att strukturen är mer likt kött efter frysning.
  • Rådgör med din läkare innan du påbörjar någon diet.