XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man gör Ab Lounge Sport övningar

Ab Lounge Sport är en del av Ab Lounge serien. Det är i princip en blå duk stol med en rem i toppen och ett svart fält används för en trampdynan i botten. Ab Lounge är avsedd att hjälpa dig att göra fällkniv och sneda crunches. Även om det kan bidra till att stärka din rectus abdominis och sneda muskler, kommer det inte att fungera nedre delen av ryggen, glutes eller djupare magmusklerna. Ab Lounge Sport beslutsfattare hävdar att utföra crunches på maskinen är mer effektivt än att göra crunches på golvet, men det finns inga avgörande bevis för detta påstående.

Ab Lounge Sport Crunch

Steg 1

Hook fötterna mot fältet längst ned i maskinen och ligga uppåt på Ab Lounge Sport. Luta bäckenet så att nedre delen av ryggen är avslappnad och inte övergripande.

Steg 2

Greppa det svarta bandet vid toppen av den Ab Lounge Sport med båda händerna. Pressa din abs när du andas ut och kritan framåt föra överkroppen mot höfterna. Använd armarna för att hjälpa dig i kritan, om du är nybörjare.

steg 3

Andas in och luta sig tillbaka för att återgå till horisontell position du startade.

steg 4

Gör så många repetitioner som du kan utan att stanna. Försök att göra ett par mer varje vecka tills du kan göra minst 20 crunches.

steg 5

Sätt armarna genom bandet i stället för att hålla fast vid det att göra crunches svårare. På så sätt kan du inte använda armarna så mycket och din abs kommer att behöva arbeta mer.

Ab Lounge Sned Crunch

Steg 1

Sväng in på höger sida så att dina fötter är fortfarande i fotstöden med nedre delen av kroppen platt men dina axlar och överkropp är i sidled. Detta kommer att isolera den vänstra sneda ögonmuskeln.

Steg 2

Crunch med en långsam rörelse och känna sammandragning av vänster sneda ögonmuskeln i midjan. Andas ut och pressa din abs som du crunch.

steg 3

Koppla tillbaka till lägenheten, horisontellt läge och andas in. Har minst 10 crunches, eller mer om din muskel är inte trött.

steg 4

Rulla över och göra samma antal reps ligger på vänster sida. Detta kommer att fungera höger sneda ögonmuskeln.

varningar

  • Magövningar kommer inte att minska magen fett. En träningsrutin som omfattar måttlig intensitet konditionsträning och någon form av styrketräning kommer, om de används i samband med en fettsnål kost.
  • Du måste "skapa en kalori underskott genom att bränna mer kalorier än du förbrukar", enligt Deborah L. Mullen, CSCS Därför måste du se till att den övning du gör sätter din antalet brända kalorier över den där du äter.

tips

  • Åttio procent av människor rapporterar smärta i nedre ryggen åtminstone en gång i sitt liv. Smärta i nedre ryggen är oftast orsakas av svaga ab och ryggmusklerna.
  • Gör ytterligare övningar såsom kobror, ryggresning, sida liggande benlyft, plankor, simmare och regelbundna crunches för att stärka hela din kärna. Fråga en personlig tränare för att lära dig dessa övningar eller ta en Pilates klass om du behöver hjälp.
  • Ab Lounge Sport fungerar bäst när du också göra cardio och hela kroppen styrketräning.