XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Låt oss inse det ordet diet, omedelbart får oss att tänka på alla de livsmedel som är tabu när vi försöker gå ner i vikt och komma i form. Du kan förbättra kvaliteten på din kost och optimal hälsa genom att följa några kost tips som fungerar.

Håll reda på vad du äter

När det gäller att lära sig att göra bättre val av livsmedel, är det bäst att hålla det enkelt. Många dieter idag hävdar att låga carbdieter är bäst, vissa hävdar att låg fetthalt är bäst. En enkel formel för att gå ner i vikt och hålla bort är att bränna mer kalorier än du äter under dagen. Detta kan tyckas grundläggande, men många människor inte vet hur många kalorier de konsumerar under dagen. Att hålla en mat dagbok eller utnyttja ett livsmedel kalkylator som den på Fitday.com kan hjälpa dig att spåra hur många kalorier du äter och hur mycket fett och protein du konsumerar också. Du måste vara detaljerade för att det ska fungera. Även om du äter 1/4 av en chocolate chip cookie, måste du lägga till det i loggen, eftersom små godsaker lägga upp i slutet av dagen.

De bästa valen Möjliga

Undvik mat som är mycket bearbetas. I stället för att äta vitt ris, välja brunt ris. Prova att ändra från vitt bröd till 100 procent fullkornsbröd. Läs etiketterna noggrant. Var noga med att välja livsmedel som inte innehåller höga majssirap också. Äta hela livsmedel som äpplen i stället för äppeljuice. Mandel är en bra källa till hälsosamma fett. Var uppmärksam på portioner och logga dem i din dagbok. I stället för isbergssallat göra sallader med färsk spenat. Spenat är en superfood som är laddad med folsyra.

Träning

Motion ökar din ämnesomsättning och bränner kalorier. Under en måttlig till intensiv träningspass, är endorfiner frigörs i kroppen. Dessa endorfiner ger dig euforisk känsla som ofta beskrivs som en "löpare höga." Regelbunden motion hjälper också till att lindra stress. Tänk på motion som en del av din dagliga rutin. Motion är nödvändig del av en framgångsrik diet. Promenader, cykling och simning är alla bra exempel på motion som bränner kalorier.

Tyngdlyftning är ett bra sätt att bygga muskler, desto mer muskler kroppen har desto fler kalorier det kommer att brinna, även i vila. Män och kvinnor kan använda vikter för toning och styrketräning utan att få skrymmande.