XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Tips om ögonbryn tillväxt

Tunna ögonbryn kan tillskrivas år av över-plockning, genetik eller hälsofrågor. Som fylligare ögonbryn är vanligtvis mer smickrande än tunna sådana, kan du finna dig att använda pulver och pennor för att fylla din i oftare än du vill. Om du förbanna den dag du någonsin plockat upp en pincett, ta ett djupt andetag och lägga ner sharpie. Oavsett om du arbetar med glesa bågar eller bara en enda kal fläck, kan du återföds ständigt brynen, tillbaka dem till ett orört tillstånd.

Steg 1

Blötlägg i slutet av en bomullspinne i ricinolja och tillämpa den på brynen på natten. Fokus på några glesa områden. Ricinolja är en antibakteriell och hjälper till att eliminera eventuella föroreningar som förhindrar hårväxt. Det är också rik på omega 9-fettsyror, som ger näring hårsäcken.

Steg 2

Sluta tweezing och vaxning brynen för tre till fyra månader. Detta ger mindre hår möjlighet att växa tillbaka.

steg 3

Doppa en mjuk, ren tandborste i en mild peeling scrub och massera över brynen, med en cirkelrörelse. Skölj med varmt vatten. Fokus på saknade patchar för att ta bort döda hudceller och ta håret till ytan.

steg 4

Använd en panna rakkniv att raka delar av pannan där du vill tillväxten att ske. Håll huden spänd med ena handen och flytta rakkniv i riktning mot hårväxten över torr hud för att stimulera hårsäcken.

steg 5

Besöka ett ögonbryn threader efter 3 till 4 månader. Ett ögonbryn threader använder en tunn bit tråd att dra enskilda hårstrån från djupt inom din hud. Gäng formar brynen exakt utan att dra ut överflödigt hår. Detta tillåter att glesa fläckar att fortsätta växa. Vax har en tendens att få grepp på hårstrån som bör hållas, vilket leder till mer kala fläckar och ett tunnare form. Har dina ögonbryn gängade var 6 veckor efter första besök.

steg 6

Använd en vass uppsättning pincett med vinklad spets för touch-ups. Endast plockar hår som är högt upp på din panna, mellan ögonbrynen eller nära ögonlocket för att ge brynen en chans att växa.

varningar

  • Använd aldrig produkter som är avsedda för ögonfranstillväxt på ögonbrynen utan att rådfråga din läkare.

tips

  • Om du inte har någon ricinolja på sidan ersätta kokosolja eller vaselin.
  • Använd en fingerspets för att klappa en hud-tonad krämig concealer under några enstaka strån som brynen växa i. Detta avskräcker dig från att bryta ut pincett för en eller två hårstrån och skapar en höjdpunkt som lyfter din båge.
  • Använd en spoolie borste för att kamma brynen uppåt och trimma tips om eventuella besvärliga hårstrån med en liten sax. Detta hjälper dig att se välvårdad utan att dra hår från roten.

Saker du behöver

  • Bomullspinne
  • ricinolja
  • Tandborste
  • exfolierande scrub
  • Brow rakhyvel
  • Sharp-vinklade pincett