XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Yrkesfiskare Tekniker för att fånga fisk


Professionella bas och gös fiskare göra åtminstone en del av sitt uppehälle genom att konkurrera i turneringar. Men helt enkelt konkurrerar är inte tillräckligt. Om de kommer att bli framgångsrika, måste de vinna turneringar - eller åtminstone plats i pengarna. Som ett resultat, yrkesfiskare tenderar att hålla sig med beprövade tekniker som producerar bas och walleyes dag ut och dag in.

Bas - Spinner balter

Spinner beten är R-formade beten som innefattar en krok, en silikon kjol och ett blad eller två. Spinner beten är bland de mest mångsidiga av alla bas beten och kan fiskas i vatten av någon djup. Känd som särskilt effektiva sökning lockar, kan de rullas långsamt så att de stöter botten, eller vacklade snabbt så att deras blad skapar en väckarklocka ovanpå vattnet. När du hämtar spinner beten, är experimenterande avgörande. Vissa dagar, slog bas bäst när drag hämtas så fort som möjligt. Andra dagar, föredrar de att det rör sig långsamt. Ett sätt yrkesfiskare maximera antalet bites de får på spinner beten är att rulla betet så det stöter täck - båthamnar och vegetation, till exempel. Beten avleda oförutsägbart av locket, som kan framkalla strejker.

Bas - Jig and Pig

Jiggar och grisar, som består av en weedless jigg och en gris eller plast släpvagn, är bland de bästa beten för att fånga stora bas. Den vanligaste storleken för jiggar och grisar är 3/8 uns, men sportfiskare använder tyngre versioner i tät skog eller djupa vatten. I motsats till Spinner beten, jiggar och grisar är mättnads ​​beten som fungerar bäst när du har hittat fisk. Kasta beten till specifika områden såsom tung vegetation enligt båthamnar eller runt fallna stockar och timmer. Låt jiggen sjunka till botten och sedan hämta den långsamt längs botten för att imitera en kräfta.

Walleyes - levande agn Rig

Live-bete riggar är synonymt med gös fiske. De riggar inkluderar en delad sänke, fat vridbar, 36-tums eller längre ledare, och en storlek 2, 4 eller 6 krok. De bästa beten för fiske på en levande agn riggen är iglar, elritsa och natt sökrobotar. Använd ett lod som är bara tung nog att hålla betet på botten, och driver eller troll riggen längs branter och ogräs kanter eller längs kanterna av pucklar och rev. Yrkesfiskare använder levande bete riggar för att lokalisera skolor walleyes. Om skolorna är utspridda över stora områden, vissa föredrar att arbeta med en levande agn riggen. Om walleyes är mer begränsade i en specifik plats, många krok deras levande bete i koppel huvud jigg. De kan sedan kasta jiggen och bete till det specifika området och arbeta ordentligt genom skolan.

Walleyes - Crank Beten

Crank beten är fisk-formade beten som har plast räkningar på framsidan av dem. Räkningen tillåter dem att dyka ner i vattnet när den gjuts eller styras. Crank beten tillåter turnering sportfiskare för att täcka ännu mer vatten än vad de kan med en levande agn riggen. Knyt på en perch- eller Shad färgad vev bete som körs bara djupare än vattendjupet där du fiskar. När du kasta eller troll betet bör det stöta botten, som rör upp sediment, skapar buller och provocerar strejker. Gjutna eller troll vev beten genom sannolika områden som branter och ogräs kanter. När du fånga en gös, markera platsen och börja gjutning vev bete till den. Om det finns fler walleyes närvarande, kan du fånga flera fisk. Prova en jigg och bit av levande bete, även innan du flyttar någon annanstans.