XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Du är förälder till en Pee Wee hockey målvakt och du behöver plocka upp en bra uppsättning blockerare och fiskare, men du är inte ens säker på vad de är. Utrusta din miniatyr hockey målvakt med den senaste hockey redskap är lika enkelt som att följa några enkla steg. Här är hur man köper hockey målvakts-blockerare och fiskare för din lilla kille så han kan stoppa varje skott på mål.

Instruktioner

1 Logga in på hockeyworld.com och klicka på "målvaktsutrustning." Du kan lära att identifiera vad hockey målvakts-blockerare och fiskare är. Då kanske du kan räkna ut hur din nio år gammal är tänkt att använda dem.

2 Har din lilla hockeyspelare prova på ett fåtal på den lokala sportcentret. En blockerare kommer i allmänhet i ungdoms och vuxna storlekar och det är också gjorda av olika material beroende på tillverkaren.

3 Fråga hockeytränare för en rekommendation om typ, storlek och varumärke för målvaktsblockerare och fiskare. Nike gör en trevlig blockerare i ungdomsstorlekar kallas Vapor X. Med det är ultralätt konstruktion, kan det vara bara en dina målvakts behov.

4 Försök att söka shopping webbplatser som nextag.com för blockerare och fiskare. De har konsument recensioner tillgängliga och massor av märken av blockerare och fiskare från konkurrerande företag. Var noga med att ange "hockeygoalie catcher" och "hockeygoalie blockerare" separat i sökrutan eller du kommer inte få några resultat.

5 Hosta upp kontanter. Räkna med att betala ca 60 till 80 dollar för en kvalitet blockerare och cirka 50 dollar för en uppsättning målvakts fiskare. Visa ditt barn hur mycket du älskar honom genom att doppa i hans college fond för att betala för hockey redskap.