XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Trots World Wrestling Entertainment varning av "inte prova det här hemma," antalet barn och vuxna att bygga sin egen brottning ring på sin bakgård växer varje år. WWE har top of the line utrustning som hjälper till att förhindra att WWE idrottare från att bli sårad. Att bygga en ring i din trädgård som är stabil och tillverkad av material av hög kvalitet kommer att bidra till pro-brottning amatörer bo säkert när du tränar sina drag mot varandra.

Instruktioner

1 Designa din brottning ring på papper innan du gör någon konstruktion. Detta gör att du kan göra ändringar i strukturen innan du skär de nödvändiga bitar. När din design har genomförts efter dina önskemål, kan du börja förbereda dina leveranser.

2 Forskning brottning material leverans butiker och webbplatser. Mycket av vad du behöver för ditt färdiga ringen kan hittas på dessa platser. Vantskruvarna, vantskruv padding, ring rep, matta stoppning och ram för struktur kan hittas här. Dessa leveranser kommer att bli dyrt, men de kommer också att vara professionell nivå.

3 Skär metall för att skapa de nödvändiga delarna för ramen. Den enklaste vägen till en WWE ring är att klippa bitar för fyra ring inlägg / stödben och tillräckligt metall för att ansluta dessa fyra ben i både en lådform och ett X för att möjliggöra behövde stöd. En standard WWE brottning ringen har vantskruv stödben som är 13 fot lång och varje sida av ringen är 22 fot lång. Centret stöder under mattan vardera 31,11 fot lång.

4 Montera trissramen. Anslut tur spännen till varandra i en kvadratisk form, med sidostyckena 22-fots. Anslut varje vant till sin catty-corner motsvarighet med hjälp av 31,11-meters bitar, som bildar ett X. Använd metallfästen och svetsning för att hålla ringen robust.

5 Gräva hål 3 fot djup för vant ben. En djup av 3 fot ger ring inlägg rätt 10-fots höjd. Placera ringen i de nyligen grävt hål och säkra med betong.

6 Placera plywood ovanpå metallringen ramen. Bolt bitarna till metallramen någonstans ramen i enlighet med en styrelse. Detta kommer att omfatta de yttre ringstöden och interiören X-stöd. Använd tejp för att fästa skivorna för sig själva.

7 Lägga brottning stoppning på toppen av plywood. Säkerställa detta på plats på plywood och mot de andra matt delar med hjälp av tejp.

8 Anslut vant kuddar och fästen till vant inlägg. När du har lindade metall kablar i eltejp, köra dessa linor genom O-ringar av vantskruvarna, som förbinder repen till stolparna. Använd metallfästen att slutföra anslutningen när du har tagit repen hela vägen runt ringen.

Tips

  • Bygg detta på egen risk. Utföra stunts och drag av en brottare utan ordentlig utbildning på en inofficiell brottning matta kan leda till allvarliga skador eller dödsfall.