XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör magen Firm och Flat


Vardagliga människor från hela bry sina hjärnor om hur man korrekt gå ner i vikt och göra magen fast och platt. Faktum är att du måste införliva övning med rätt kost och näring för att gå ner i vikt och har en platt och fast mage.

Instruktioner

1 Först kommer att förstå att du behöver kombinera ordentlig motion med rätt kost och rätt kost för att uppnå en fast och platt mage. Sit ups och 6 tum benlyft är nyckeln till att ha en platt och fast mage.

2 Nästa, sitta ner och dra ut en daglig motion schema som består av sit ups och sex tum benlyft.

3 Nästa på den första veckan i din träning regim, göra så många sit ups som du kan efter frukost och på kvällen efter din middag göra så många sit ups du kan. Gör detta varannan dag under de första två veckorna.

4 Nästa på den tredje veckan i din träning regim, hålla gör sit ups på morgonen efter frukost och även införliva 6 tum benlyft tillsammans med sit ups efter varje måltid. Du kommer att lägga på rygg och lyfta benen upp 6 inches och hålla så länge som du kan och sedan höja benen upp till vila i trettio sekunder. Sedan upprepa 6 tum benlyft.

5 Om du kan fortsätta att göra sit ups och 6 tum benlyft efter frukost och efter middagen i kombination med rätt kost och rätt kost, kommer du att se resultat genom att ha en plattare och fastare mage.