XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man läka Piercingar Snabbare


Att få en piercing är ett spännande sätt uttalande och ett stort ansvar. Få din hud genomborrat av en godkänd anläggning är inte svårt, men efter piercing vård är nödvändig för snabb läkning kräver lite mer engagemang. Även med den mest flitiga läkande relaterade vård, olika kroppsdelar läka i olika takt. En näsborre-piercing kräver mellan en till fyra månaders läkningstiden, medan en genomborrat-örsnibben läker vanligen i sex till åtta veckor.

Instruktioner

1 Välj implantat rostfritt stål som din första piercing ring. Implantat-rostfritt stål kostar mer än din genomsnittliga silver eller nickel kombination metall, men det är också minst benägna att irritera eller förlänga läkningen. Titan är ett annat låg- irriterande alternativ.

2 Rengör piercing två gånger om dagen. skrubba försiktigt platsen med en dime -stora mängd parfymfria antibakteriell tvål i morgon och kväll. Dra inte bort flagnande eller svullen hud, och inte skrubba platsen med något annat än fingrarna. Pat piercing torrt med en pappershandduk, som trasa handdukar butiks bakterier. Att hålla området rent minskar bakterier och infektioner, och påskyndar läkning.

3 Skölj piercingen med en saltlösning eller havssalt lösning. Salterna skyddar din hud genom att rita bakterier och dränering till ytan samtidigt som genomborrade huden torr.

4 Täck din piercing med ett plåster när du tränar, sover eller bär potentiellt irriterande kläder som skaver mot platsen. Begränsande irritation och friktion främjar läkning och minskar dina chanser att infektion.

Tips

  • Fråga piercing anläggning för allmosor så att du tar alla rekommenderade försiktighetsåtgärder.
  • Rengör inte piercing med alkohol eller väteperoxid. Dessa produkter är ultra-torkning och kan irritera huden.
  • Applicera inte antibakteriell salva. Gel-liknande konsistens begränsar luftcirkulationen och kan kluster bakterier i närheten av piercing ringen.