XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Bältros är ett smärtsamt tillstånd som orsakas av samma virus som orsakar vattkoppor, nämligen herpes zoster. Symtomen omfattar känslighet i ena sidan av bröstet, ryggen eller ansiktet, med extrem smärta i det känsliga området, tillsammans med frossa.

Frossa kan ge en falsk Influensa diagnos

Med känslan av frossa och utveckla en feber kan vid en första, leda en person att tro att han har influensa, när han i själva verket har bältros.

Frossa Precede Blåsor

Strax efter ett upplevelser frossa och känsliga hudområden, kommer smärta blir mer akut. En person kanske inte kan bära det känsliga området beröring. Små blåsor kommer att visas, bildar ett utslag. Blåsorna bildar sårskorpor och faller av efter två eller tre veckor.

Rådgöra med en läkare

Har en läkare övervaka sjukdomen, så att den inte sprider sig till andra organ, särskilt i ögonen. En läkare kan också erbjuda medicin för smärta.

Behandling med diet

Förutom att följa en läkares råd, föreslår sjukvårdspersonal äta livsmedel som innehåller mycket B-vitaminer, såsom fullkorn, vetegroddar och ägg, eftersom B-vitaminer kan hjälpa till att läka skadan bältros fogar på nervsystemet. Vitamin A och C hjälpa attackerna på huden, och finns i frukt och grönsaker. Kalcium och magnesium kan hjälpa till att läka nervändar, så att konsumera gröna bladgrönsaker rekommenderas.

Homeopatisk behandling För Frossa & Klåda

Vissa homeopatiska läkemedel rekommenderar en varm tillämpning av Arsenicum album för att underlätta den kyliga känsla och klåda, särskilt på natten. Om en brännande smärta upplevs genom att applicera värme, sedan prova en kall tillämpning av Apis Mellifica eller mezereum. Rådgör med din lokala hälsokostaffär eller naturläkemedel läkare om dessa och andra homeopatiska medel, men också vara säker på att du är under vård av en läkare.