XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den Mosin Nagant modell 1944 Carbine designades som en uppdatering till den ryska modell 1938 Carbine. Den enda större skillnaden i mönster mellan M38 och M44 är införandet av en bajonett. Den M44 var den första gevär att allmänt utfärdas till alla soldater i Röda armén. Innan frågan om M44, var bult-action gevär utfärdas endast till en enda klassificering av ryska soldater med ett enda syfte i åtanke.

Instruktioner

1 Dra bulten tillbaka och inspektera kammaren för att säkerställa att vapnet inte har laddats.

2 Avlägsna lyftselen (i förekommande fall).

3 Tryck på fat bandet Låsfjädrar in och skjut båda fat band framåt tills de når den främre sikte stolpen. Försök inte att ta bort ringarna helt från pipan. Det kan leda till skador på både ringarna och främre sikte stolpen.

4 Ta bort den övre delen av handguard.

5 Dra bulten tillbaka och krama avtryckaren. Detta kommer att frigöra larmekanismen och låta bulten att tas bort helt från geväret.

6 Vrid spännratten av bulten 90 grader moturs. Detta kommer Decock bulten och tillåter dig att separera skruvhuvudet och kontakten bar från bulten.

7 Vrid skruvhuvudet medurs 90 grader och ta bort den från kontakten bar.

8 Använd skåran på kontakten fältet för att skruva loss tändstiftet. Fjädern under slagstiftet är under press, så var försiktig när du tar bort tändstiftet. När stiftet har avlägsnats, avlägsna våren.

9 Använd en skruvmejsel för att ta bort skruven från framsidan av tidningen väl och skruven från baksidan av mottagaren.

10 Ta bort magasinet väl montering och mottagarenheten från lager.