XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad är några effektiva och snabba kost?


Crash diet kan hjälpa dig att gå ner i vikt i en hast. Normalt är dessa dieter begränsar dig till mindre än 1200 kalorier per dag, svält nivå. Läkare varnar för att krasch kostvanor skadar hjärtat och eventuella pounds förlorade vanligtvis återfått när du slutar dieten. Även motion och en vettig kost är det bästa sättet att uppnå bestående viktminskning, kan tillfällen som bröllop och skolträffar gör du vill gå ner i vikt snabbt. Innan du börjar någon diet, bör du kontakta din läkare.

Rengöra

Befälhavaren rengöra är en av de mest populära dieter för snabb, effektiv viktminskning. Denna diet, även känd som lemonad diet eller lönnsirap kost, faktureras som en avgiftning. Gör en drink av färskpressad citronsaft, lönnsirap, cayennepeppar och vatten och dricka sex till 12 glas om dagen. Denna diet rekommenderar också användning av laxermedel, men kolla med en läkare om detta är säkert för dig.

Kolhydratfattig

Det finns flera varianter av den kolhydratfattig diet, den mest populära av dessa är Atkins och South Beach dieter. Dieterna varierar något men alla begränsar kolhydrater och främja magert protein och grönsaker. Begränsade livsmedel innehålla godis, pasta, bröd, mejeriprodukter och många frukter.

Flytande

Flytande kost inkluderar Slimfast skakar, Optifast och juice fastar. Medan de flesta viktminskning från flytande kost kommer att snabbt återfick när du går tillbaka till din vanliga kost kan du förlora pounds snabbt med denna metod. Både Slimfast och Optifast rekommenderar att äta en balanserad middag för en måltid om dagen och kombinera programmet med motion.