XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Gör Spädbarn Få somna när de är omskurna?

Spädbarn omskärelse kan vara ett utmanande förfarande för föräldrar att förutse. Även om det är inte trevligt att begrunda ditt nyfödda barn varaktiga en obekväm medicinsk åtgärd, läkare har lång erfarenhet av att utföra omskärelser på nyfödda pojkar. Innan ditt barn omskurna, kan det hjälpa att lära sig om processen, inklusive de vanligaste metoderna för smärtlindring.

Översikt

Omskärelse innebär kirurgiskt avlägsnande av förhuden från spetsen på en nyfödd babys penis. I allmänhet utför en läkare en omskärelse på en baby under den första eller andra dagen efter födseln. De vanligaste komplikationerna från omskärelse är blödning och infektion, enligt American Academy of Pediatrics.

AAP Rekommendationer

Eftersom fördelarna med omskärelse överväger riskerna - men fördelarna är inte tillräckligt stor för att motivera rutin omskärelse av alla nyfödda - AAP anser att alla föräldrar ska ha möjlighet att omskära. Föräldrar kan välja att fortsätta med omskärelse baserad på kulturella, religiösa och etiska värderingar. På grund av smärta och obehag inblandade i omskärelse rekommenderar AAP lämplig smärtlindring under förfarandet.

Procedur

Ungefär två timmar före proceduren, American Society for smärtlindring omvårdnad rekommenderar att ge barnet paracetamol i väntan på smärta. Under förfarandet, barnet fortfarande vaken. Han klädde från midjan och ner och placeras i en särskild hållande bricka för att hindra honom från att röra sig. Vårdgivare tillämpa en bedövningssalva kräm före ingreppet för att bedövande att börja.

Smärthantering

En vanlig teknik för att lugna en nyfödd baby innebär användning av socker vatten, enligt Ohio State University Medical Center. Genom att administrera denna blandning eller sackaros före och under den omskärelse, blir ofta en baby lugn och kan vara mer bekväm under en smärtsam procedur. Vanligtvis yrkesverksamma doppa en napp i sackaros blandningen och låta barnet att suga nappen. Efter bedövningssalva kräm träder i kraft, kan läkaren också injicera ett bedövningsmedel för att bedöva penisen innan ingreppet, säger Oregon Health & Science University. Efter omskärelse, lugnande barnet, mata honom och fortsätter att ge paracetamol under 24 timmar bör göra det möjligt för honom att återhämta sig snabbt.