XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vitaminer & amp; Mineraler i Coffee

Kaffe, en av de mest konsumerade drycker i Amerika, är gjord av stöpning rostade och finmalda kaffebönor i vatten. Medan brygga kaffe, näringsämnen och välgörande föreningar från kaffebönorna i vattnet och bidra till näringsvärdet kaffe. Specifikt innehåller kaffe små mängder av flera vitaminer och mineraler som gynnar din hälsa.

Vitamin B-2

En vitamin finns i kaffe är vitamin B-2, även kallad riboflavin. Enligt Linus Pauling Institute vid Oregon State University, riboflavin hjälper utföra ett antal kemiska reaktioner - som kallas oxidation / reduktionsreaktioner - som gör det möjligt för fördelningen av näringsämnen från din kost. Brister i vitamin B-2 kan vara skadligt, vilket leder till en inflammerad tunga, smärtsamma avskalning av läppar och fjällande hud. Konsumerar källor riboflavin, såsom kaffe och fettfri mjölk, kan bidra till att förhindra denna brist.

Vitamin B-5

En annan vitamin finns i kaffe är vitamin B-5, eller pantotensyra. När absorberas av kroppen, hjälper vitamin B-5 bibehålla hälsan hos din matsmältningskanalen, stödjer funktionen av binjurarna och hjälper till att producera röda blodkroppar, enligt University of Maryland Medical Center. Dessutom kan vitamin B-5 hjälpa till att främja sårläkning och kan bidra till att lindra reumatoid artrit. Konsumera kaffe, tillsammans med andra livsmedel rika på vitamin B-5, som mjölk, lax och ett antal grönsaker, för att förhindra vitamin B-5 brist.

Kalcium

En mineral som finns i små mängder i kaffe är kalcium. Kalcium spelar en roll i nervcellsignalering, medger cell-till-cellkommunikation i kroppen och även bidrar till den mineraliserade vävnaden i ben, enligt Linus Pauling Institute. Utan tillräckligt med kalcium konsumtion, kan du uppleva en ökad risk för benskörhet och kan även orsaka njursvikt. Även kaffe inte kan utgöra en rik källa till kalcium, konsumera kaffe tillsammans med andra kalciumrika livsmedel, såsom mjölk och andra mejeriprodukter, bidrar till ditt dagliga kalciumintag.

Magnesium

Kaffe innehåller också små mängder av viktigt mineral magnesium. Magnesium i kaffe hjälper till att stödja ditt hjärta funktion gör det möjligt för muskelsammandragning, utgör en del av dina tänder och ben, och bidrar till produktionen av energi i dina celler, enligt University of Maryland Medical Center. Även kaffe i sig kan innehålla endast små mängder av magnesium, para ihop ditt morgonkaffe med magnesiumrika livsmedel såsom fullkornsbröd och mutter smör ger en rik källa av magnesium.